Mornings!

Som sagt har jeg vært til Trondheim og ligget over der en natt! Jeg har hatt det kjempe koselig, og det håper jeg hun også har hatt! I Trondheim har de åpnet en ny Carlings butikk, så selvfølgelig dro vi innom den! Den er kjempestor, å dame/jente utvalget er dobbelt så stort som det har vært!- anbefales på det sterkeste! Jeg kjøpte meg en genser og en vannfast mascara som jeg skal bruke i heisen! Haha, kanskje litt lurt ettersom hvor mye jeg maser på folk om jeg er svart rundt øynene osv... Turen har vært superduper og det kunne ikke blitt bedre!  Håper dere følger med bloggen fremover siden jeg har tenkt å ha en gjøre video, 10 ting jeg hater og en rom video! Men først skal jeg bli ferdig med spørsmålsrunde videoen. Den er ferdig, men det skjedde noe rart med opplastingen... Det blir fikset og den kommer kanskje i uka som kommer! 

Bildene fra Trondheim:

 


//Likte du genseren?

//Hva gjorde du i dag?

Takk for en fin tur Ingrid!

 

Victoria Brunborg

 

 

 

 


  2 kommentarer på "Trondheim med Ingrid!"

Hanne
Du har sykt kul stil!
23.02.2013, 00:22
victoriasoutfit
Hanne: Tusentakk!
23.02.2013, 20:53 URL: http://victoriasoutfit.blogg.no/


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Aloha! Jeg er en jente på 12 år fra Oppdal. Jeg interesserer meg mye i mote, ellers kommer jeg til å blogge om alt som faller meg inn!

Legg meg til som venn


ARKIV

· Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012


KATEGORIER

· American Nail Art · Blogg · Daily outfit! · Drøy dag · Funesdaltur · Header · Hytta · Outfit 29/01/13 · Produkter · spørsmålsrunde · Trondheim

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits