Hei allihopa!

Jeg våknet i rundt 9- tiden i dag tidlig! MEN så sovnet jeg igjen, å da var klokken 10 over 1.... Jeg var skikkelig bestemt på at jeg skulle opp i rett tid, siden i heisen var det konkurranser osv.. Jeg kom oppi til kl. 2, men da var teltene på vei ned.. Det var ikke direkte konkurranser, men du skulle liksom stå på ett snowboard som for fram og tilbake, i en slags ring (som ett hoppeslott) Jeg hadde det i hvertfall fint, og kjørte på ski med Ask & Hjalmar selvfølgelig! Mormor lagde kylling i karri til jeg kom hjem, og nå har jeg ikke noe å gjøre... Jeg skal nyte denne dagen godt, for i morgen er det skole og da må jeg komme meg i en ordentlig rutine igjen! 

YouCam bilder:

 

 

Yo mann, gammelkjerringa trenger sol-lys!

Ha en fin kveld videre!

 

Kysskyss!


  4 kommentarer på "Inn i den bedre rutinen igjen...."

esstelle
Hehe søt du er^.^
24.02.2013, 19:18 URL: http://esstelle.blogg.no
victoriasoutfit
esstelle: HIHI <3
24.02.2013, 20:10 URL: http://victoriasoutfit.blogg.no/

søt da :)

- Når kommer spørsmålrunden?? :)) Har sjekket bloggen din flere ganger om dagen i en månede elns.. gleder meg til den kommer :)
24.02.2013, 20:56
victoriasoutfit
Anonym: Hihi ;)
Spørsmålsrunden er ferdig den, men den lastes opp, noe som har tatt en ganske lang tid nå! Men den blir ferdig straks, og da skal jeg legge den ut med en gang!
24.02.2013, 22:10 URL: http://victoriasoutfit.blogg.no/


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Aloha! Jeg er en jente på 12 år fra Oppdal. Jeg interesserer meg mye i mote, ellers kommer jeg til å blogge om alt som faller meg inn!

Legg meg til som venn


ARKIV

· Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012


KATEGORIER

· American Nail Art · Blogg · Bursdag · Daily outfit! · Drøy dag · Funesdaltur · Header · Hytta · Outfit 29/01/13 · Produkter · spørsmålsrunde · Trondheim

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits