Hei&hoppsann!

Om 1 dag drar jeg til hafjell for å delta på MegaPark! Fyyyy, jeg tror jeg snart dør av hvor mye jeg gleder meg! Men nok om det! Nå pakker jeg, skal snart på teater og bare slapper av til i morgen! Nå som jeg blir borte til søndagskvelden, kommer jeg ikke til å blogge! Skulle gjerne gjort det, men vi står på ski fra klokken 9-4 og det er mange timer! Så er hotellet rundt 2,2 mil unna heisen så derfor kjører vi ikke tilbake, vi tar med oss skifteklær, ser litt i byen og spiser middag på en restaurant! Samme på søndag bare at butikkene ikke er åpne da! Da kommer vi frem ganske sent på kvelden til hotellet igjen, å da er alle så slitne at vi bare må hoppe i seng og vente på neste dag! Jeg lover dere at jeg skal ta mange fine bilder fra turen som jeg kommer til å legge ut her på bloggen! Dette var det lille jeg tok i dag: 

Da snakkes vi på Mandag!

 

Victoria Brunborg


  2 kommentarer på "Klar, ferdig... GÅ!"

Jesper❤
Kos deg❤❤
15.03.2013, 21:28
victoriasoutfit
Jesper: Det skal jeg gjøre!
19.03.2013, 16:44 URL: http://victoriasoutfit.blogg.no/


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Aloha! Jeg er en jente på 12 år fra Oppdal. Jeg interesserer meg mye i mote, ellers kommer jeg til å blogge om alt som faller meg inn!

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012


KATEGORIER

· American Nail Art · Blogg · Bursdag · Daily outfit! · Drøy dag · Funesdaltur · Header · Hytta · Mat · Outfit 29/01/13 · Produkter · sommer · spørsmålsrunde · summer · Trondheim

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits