Hola!

Jeg har dessverre ikke rukket å blogge på en stund! Men dette kommer nok ikke til å gjenta seg i like stor grad! Det er snakk om 2-3 dager siden jeg ikke har blogget, men jeg SKAL være flink til å oppdatere bloggen så det blir mye mere å lese og se på! På lørdag lagde vi oss bare den påskefrokosten.. Åhh, det var så godt! I går Sto jeg på ski leenge! Jeg var først i heisen fra 11- 4. Så dro jeg å Hjalmar til slettvold for å stå enda mere på ski! Jeg kom hjem fra slettvold i halv 10 tiden på kvelden og da så jeg og mamma påskekrim. I dag har jeg også vært i heisen, men det var ikke så mange og stå med i dag så det ble så jeg måtte kjøre over til hovden og hjem. Nå er jeg skikkelig sliten og skal bare slappe av til i morgen med en ny dag... til å stå på ski! Haha, blir aldri lei av ski! Jeg har så trøtt tryne nå at det er best for meg og dere at jeg ikke viser meg nå.. Her er et par bilder fra frokosten osv..

 

 

Kommer en outfit i morgen eller senere!

 

Victoria Brunborg


  2 kommentarer på "Sliten!"

Jesper❤
27.03.2013, 19:20
victoriasoutfit
Jesper: <3
31.03.2013, 21:19 URL: http://victoriasoutfit.blogg.no/


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Aloha! Jeg er en jente på 12 år fra Oppdal. Jeg interesserer meg mye i mote, ellers kommer jeg til å blogge om alt som faller meg inn!

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012


KATEGORIER

· American Nail Art · Blogg · Bursdag · Daily outfit! · Drøy dag · Funesdaltur · Header · Hytta · Mat · Outfit 29/01/13 · Produkter · Sminke · sommer · spørsmålsrunde · Trondheim

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits