Helu!

Jeg kom nettop hjem fra trening nå, og skal ta meg et glass smoothie å bare slappe av! Det jeg gjorde tidligere i dag er ikke så spennende, bare spise mat, skole, lekser og tv! Jeg har utrolig vondt i beina og har glemt å tøyet ut etter trening så jeg er helt støl... Haha, lover å ha litt mere ordentlige bilder fremover, men jeg har liksom alltid blogget når jeg er trøtt å sliten så derfor ser jeg ut som en gris! Jeg var forresten i Trondheim med Ingrid på Lørdag og det var UTROLIG morsomt! Rett etter at vi kom hjem hadde vi overnattingsparty hjemme hos meg med to til. Dagen etter var vi på kunstgress (fotball) i over 6 timer, så da var jeg utslitt! Så er det skole igjen i morgen som jeg gleder meg kjempe masse til!! HURRA! nei.. Genseren er fra Weekday og kjøpt i Trondheim. Jeg kjøpte også noen pappegøye ørepropper, men de kan jeg vise dere i morgen! (Dette er er ikke serriøse bilder)

 

Haha se nøye i pannen på det nederste bilde.. Skillet vises mye bedre in real life, men det er uansett stort!

 

 


  6 kommentarer på "Dagen + Trondheim"

Amanda
Heisan! Tenkte først å si deg hvor sinnsykt jeg setter pris på bloggen din!! Føler den er ufattelig fin. En fremitdig toppblogger kanksje ;) ? Jeg hadde blogg før, men det kom mange stygge kommentarer så jeg sluttet, men du må ikke stoppe å blogge! Stay on forever :-D For ellers vinner mobberne. Men jeg har noe til deg siden du har så kul blogg :-D Det er en konk jeg akkurat ble med i. Det er sånn at du kan vinne et år med energi drikke gratis! Det er helt perfekt for meg fordi jeg er helt avhengig hahaha. Må ha en red bull vær dag på skolen :P så håper jeg vinner egentlig. Men kanskje du har mer hell?! :D Prøv å bli med da vel!!
08.04.2013, 20:11 URL: http://folu.me/VinnRedBull
Jesper❤
09.04.2013, 08:14
victoriasoutfit
Jesper: <3
09.04.2013, 13:44 URL: http://victoriasoutfit.blogg.no/
victoriasoutfit
Amanda: Tusentakk! RedBull konk? Neeeh, trur ikke det ;)
09.04.2013, 13:45 URL: http://victoriasoutfit.blogg.no/
Edwin Van De Sar
<3
09.04.2013, 15:07
victoriasoutfit
Edwin Van De Sar: <3
09.04.2013, 17:48 URL: http://victoriasoutfit.blogg.no/


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Aloha! Jeg er en jente på 12 år fra Oppdal. Jeg interesserer meg mye i mote, ellers kommer jeg til å blogge om alt som faller meg inn!

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012


KATEGORIER

· American Nail Art · Blogg · Bursdag · Daily outfit! · Drøy dag · Funesdaltur · Header · Hytta · Mat · Outfit 29/01/13 · Produkter · Sminke · sommer · spørsmålsrunde · Trondheim

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits