Morn!

Ja, vet det, det er helt sykt.. Det er altfor store `pauser` mellom bloggingen nå, og det er ikke bra! Men jeg har nesten ikke hatt tid. Det har vært så mye som har skjedd og da har jeg ikke rukket noe med bloggingen! Nok om dette for ofte temaet her.. Jeg hadde utrolig hodepine i går som gjorde at jeg ikke greide å gå på skolen i dag... hehe. Senere dro jeg på BigAir (skikonkurranse)/klubbmesterskap. Hah, det klikket faktisk så for meg at jeg bare hivde meg rundt og tok en Frontflip! Jeg landa den faktisk også, så nå er jeg helt gira! Jeg vant som dagens kuleste i finalen, og fikk en genser fra stormerg og et par sokker. Jeg legger ut bilde fra framlengsen her nå, men hvis du adder meg på FaceBook ligger det forskjellige videoer fra mennesker som filmet meg da jeg gjorde det!

 


Haha, fint speilbilde av meg og Ingrid K i joggedress..


Dette er meg på bigair hoppet.

 

//Hva skal jeg blogge om?

//Hva gjorde du i helgen?

 

Victoria Brunborg


  0 kommentarer på "Dagen i dag og tidligere"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Aloha! Jeg er en jente på 12 år fra Oppdal. Jeg interesserer meg mye i mote, ellers kommer jeg til å blogge om alt som faller meg inn!

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012


KATEGORIER

· American Nail Art · Blogg · Bursdag · Daily outfit! · Drøy dag · Funesdaltur · Header · Hytta · Mat · Outfit 29/01/13 · Produkter · Sminke · sommer · spørsmålsrunde · Trondheim

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits