Nå er det utroolig lenge siden sist! Jeg har vært på leirskole på en plass som heter Drageid. Siden bussen gikk klokka 6 om morningen, sto jeg opp klokka 5.. OFF! (Mandag) også kom jeg hjem i går. (Fredag) Hvis dere vil, kan jeg sikkert skrive mer om hva vi gjorde ogsånn, men siden jeg har blitt syk, så gidder jeg det ikke.. Sorry! Jeg hadde det utrolig gøy, men ulempen var at jeg alltid var så sliten og aldri tørket klærne mine.. Vi var ute fra klokka 10 - 9 på kvelden.. Hver dag..(ofc med matpauser) Så nå er jeg syk pga av at jeg bare hadde bløte klær, også slapper jeg bare av nå som jeg er hjemme.. GODT og være hjemme, jeg var jo bort ganske lenge, og siden bussturen tok 7 timer, så var det ekstra deilig og komme hjem. Nå skal jeg se filmer på NetFlix med mine kjære mor, også grugleder jeg meg til i morgen, for da er det fotball hele dagen, og jeg er jo fortsatt syk.. så.. Hehe ja! (men det blir jo gøy å se fotballgjengen igjen da) Snakkast!

 

Verdens sexyeste bilde av meg.. vet!

Sliten..wiiii

 

//har du vært på Drageid?

//Skal jeg skrive mere om det?

 

victoria brunborg


  2 kommentarer på "Hei Igjen!"

Edwin Van De Sar
Vet akkurat hvordan du har det!!! <3 u
27.04.2013, 20:35
victoriasoutfit
Edwin Van De Sar: ;)
02.05.2013, 17:02 URL: http://victoriasoutfit.blogg.no/


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Aloha! Jeg er en jente på 12 år fra Oppdal. Jeg interesserer meg mye i mote, ellers kommer jeg til å blogge om alt som faller meg inn!

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012


KATEGORIER

· American Nail Art · Blogg · Bursdag · Daily outfit! · Drøy dag · Ferie · Funesdaltur · Header · Hytta · Mat · Outfit 29/01/13 · Produkter · Sminke · sommer · spørsmålsrunde · syk · Trondheim

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits