Helu der!

Da setter jeg i gang med en 30 days challenge. Siden jeg ikke har så geniale ting å blogge om, blir det det! Nu kjør vi! Bare skriv hva dere vil at jeg skal gjøre de neste 30 dagene i kommentarfeltet. Den begynner på tirsdag, for i dag, til i morgen er jeg i Lillehammer med mamma, så jeg rekker det ikke da! Nå setter jeg bare i gang med å finne ut hva jeg skal gå med i morgen, spise mat, også dra med toget klokka 6. Ps: Jeg har fikset minnekort til kameraet, så jeg kommer til å ta det med! Jeg tenkte faktisk på noe nå.. Siden spørsmålsrundevideoen er så forsinket, selv om den er ferdig, så skal jeg lage en Get Ready With me- Outfit and Makeup- eller nå hva det heter.. Høres det bra ut?? 

 

  0 kommentarer på "30 Days Challenge!"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Aloha! Jeg er en jente på 12 år fra Oppdal. Jeg interesserer meg mye i mote, ellers kommer jeg til å blogge om alt som faller meg inn!

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012


KATEGORIER

· American Nail Art · Blogg · Bursdag · Daily outfit! · Drøy dag · Ferie · Funesdaltur · Header · Hytta · Mat · Outfit 29/01/13 · Produkter · Sminke · sommer · spørsmålsrunde · syk · Trondheim

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits