Hallooi!

Jeg hadde det utrolig fint på bursdagen i går, og utrolig fint til Ingrid! Vikoste oss kjempemye allesammen og pratet osv hele kvelden! I dag har vi aket, spist en deilig frokost og sett på tv. Nå har jeg & Ingrid spist pizza hos meg, og skal nyte kvelden videre! Jeg har ikke noe batteri på kameraet mitt (Siden jeg er så dum og ikke lader det..) så blir det bilder tatt for en stund siden!

 

 

//Hva skal du videre i helgen?

//Har du hatt en bra dag?

 

PS: Treningstøyet får du kjøpt på sportsbutikker!
Hei allihopa!

Endelig kan jeg si at skoledagen var helt grei! Vi hadde Jenter I Fokus!- Jenter fra 7 klasse dette er i Oppdal) som møtes på helsestasjonen for å snakke om kosthold- ta sprøye- basseng/ andre aktiviteter! Det høres jo forbanna kjedelig ut, men når du har gode venner fra andre skoler + at det ikke er noe fag, så er jo ikke dette så verst! Senere på kvelden i 6- tiden skal jeg på bursdag til Simen! der treffer jeg Elise, Ingrid, Nora, Rannei & Marta og alle vi skal sove over hos Ingrid etter bursdagen. Gleder meg skikkelig nå! Jeg vet ikke helt hva jeg skal ha på meg på bursdagen, men dette var kanskje noe jeg kunne ha gått i:

 

//Genser- BikBok

//Under- BikBok

//Smykke- BikBok

 

//Ha en fin dag videre dere!

//Spørsmålsrunde videoen blir muligens lastet opp på Vimeo, men skal prøve alt vi kan får å få den inn på YouTube!

//Snakkes!
Hellu!

Jeg vil bare si gratulerer så mye med dagen til verdens beste mamma! Hun er 40 år i dag og den er feriet med masse kjærlighet og trivsel. Innlegget kom dessverre veldig seint, men jeg så akkuratt en film (StepUp) og tiden flydde bare plutselig... Jeg la meg også ganske sent i går, så jeg vålnet i halv 2- tiden tror jeg! Mamma er nå med gode venniner og spiser middag og skal på konsert! Jeg har kost meg veldig i dag, spesielt da jeg fikk lov til å sminke henne osv.. Jeg er kjempeglad i deg!

  

Jeg fikk tatt et bilde av henne i dag før hun skulle ferie dagen videre med venniner!

 

//Når har du bursdag?

//Legg gjerne igjen en kommentar!

SMASK!

Aloha! Jeg er en jente på 12 år fra Oppdal. Jeg interesserer meg mye i mote, ellers kommer jeg til å blogge om alt som faller meg inn!

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012


KATEGORIER

· American Nail Art · Blogg · Bursdag · Daily outfit! · Drøy dag · Funesdaltur · Header · Hytta · Outfit 29/01/13 · Produkter · spørsmålsrunde · Trondheim

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits