Aloha!

Som jeg lovte dere så skulle jeg ha et outfit fra klærne jeg kjøpte meg på lørdag, å det var det jeg tenkte å blogge om i dag!- som jeg gjør! Jeg håper dere liker det! Hvis dere ikke ser alt helt siden noen av bildene ble litt nærme, så kan jeg hvise dere hva det var en annen gang! Nå om 20 min skal jeg på tegning så skal jeg slappe av resten, eller kanskje gå megg en tur! Snakkas!

 

Haha, faktisk litt stolt over at jeg endelig har fått litt brunfarge i fjeset!..

Snakkes

 

Victoria Brunborg
Aloha!

Jeg rakk ikke å blogge i går... Rett etter fotballtreninga da jeg egentlig skulle blogge, dro vi på bursdag og ble der utover kvelden! Vi hadde det koselig på bursdagen, men jeg er veldig lei meg for at mye jeg sier skal sje, kommer ikke på plass... Men den gode nyheten som kommer er at spørsmålsrunde videoen blir straks lastet inn på vimeo (YouTube også kanskje) å da får dere endelig se den. Dagen i dag: I dag tidlig følte jeg meg ikke helt bra.. Jeg har ikke fått nok søvn i det siste, så det kommer nok fra det! Vi bestemte oss for at jeg skulle være hjemme, å jeg føler meg bedre allerede! Dette er outfit bildene jeg fikk tatt fra i dag:

 


//Flattop genser- Urban.

//Skjorte- Carlings

Ha en fin dag videre!

 

Victoria Brunborg
Hola!

I går var jeg & Ingrid i heisen med Julie & Dorthe! Vi sto på ski til kl. 4, og da hadde egentlig jeg og Ingrid fotball..som vi glømte... Ingrid kom til meg etterpå og da bygde vi en stor donge med snø under garasjen, og tok triks ut der! Senere lakkerte vi neglene våres og drakk smoothie. I dag har jeg ike så mye å gjøre, men siden det har ommet så mye snø tar jeg meg en tur ut! 

Bilder:

  

// College genser- Urban (1100 kr.)

//Lue- Boardshop (250 kr.)

//Likte du smoking & mustache neglene?

//Hva synes du om outfiten?

 

Victoria Brunborg
Aloha!

Da jeg kom hjem etter skolen i dag hadde jeg skikkelig blogglyst men visste ikke hva jeg skulle blogge om. Jeg rotet litt i skuffer og skap og der så jeg de! Vans solbrillene mine! Jeg kjøpte de for rundt 1 år siden, og har nesten ikke brukt de... Jeg brukte de i dagens outfit, og håper dere liker det! Jeg kan sikkert ha et innlegg i kveld også, men det får dere bestemme!

 

//Genser- WeekDay

//Skjortevest- Vet ikke

//Solbriller- Rooksie

//Dongeridvest med nagler- Zara

 

Legg gjerne igjen en kommentar!

 
Aloha!

Beklager for at det ikke ble noe blogging i går! Jeg var på besøk hos Ingrid, og vi hadde det kjempe koselig! Jeg rakk ikke og blogge da jeg ar hos henne, eller da jeg kom hjem etter jibbetreningen som i dro sammens på! I dag har i hatt middagsgjester på besøk! Vi har kost oss med lasagne som mormor har lagd, og pratet osv.. I helgen skal jeg på JenteCamp som foregår her i Oppdal fra Lørdag til Søndag. Jeg gleder meg kjempemasse, og skal dra sammens med Dorthe & Ingrid. Ha en fin Torsdagskveld videre fininger!

 

 

//Cheap Monday Genser- Weekday

//Skjorte- JLH

//Sko- Lacoste (?)

//Lue- Carlings

 

Victoria Brunborg
Halois!

Jeg gjør egentlig ikke så mye for tiden... Det er over 20 minusgrader så jeg greier jo så vidt å komme meg til skolen om dagene! Før idag var jeg og mamma på butikken og handlet inn varer til Kylling i karri som er dagens middagsrett. Også MÅTTE jeg bare ha smoothiebær... Tror jeg har blitt avhengig, har drukket det hver dag siden Fredag nå. Dagens outfit er ganske lettvint, men tenkte bare å prøve noe nytt!

 Skjorte/vest- Carlings.

Hettegenser- Gina Tricot.

Lue- Boardshop.

-Ha en fin dag videre allesammen!
Boyaa! Har i det siste året tenkt lenge på å opprette min egen blogg, men har ikke gjort det før nå! Dette er de første bildene på den nye bloggen min!
Skjorte med hette- Carlings. Levis Dongeridskjorte/vest (klypte av armene)- Carlings. Lost&found lue- Carlings

-Victoria

Aloha! Jeg er en jente på 12 år fra Oppdal. Jeg interesserer meg mye i mote, ellers kommer jeg til å blogge om alt som faller meg inn!

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012


KATEGORIER

· American Nail Art · Blogg · Bursdag · Daily outfit! · Drøy dag · Ferie · Funesdaltur · Header · Hytta · Mat · Outfit 29/01/13 · Produkter · Sminke · sommer · spørsmålsrunde · Trondheim

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits