Morn!

Ja, vet det, det er helt sykt.. Det er altfor store `pauser` mellom bloggingen nå, og det er ikke bra! Men jeg har nesten ikke hatt tid. Det har vært så mye som har skjedd og da har jeg ikke rukket noe med bloggingen! Nok om dette for ofte temaet her.. Jeg hadde utrolig hodepine i går som gjorde at jeg ikke greide å gå på skolen i dag... hehe. Senere dro jeg på BigAir (skikonkurranse)/klubbmesterskap. Hah, det klikket faktisk så for meg at jeg bare hivde meg rundt og tok en Frontflip! Jeg landa den faktisk også, så nå er jeg helt gira! Jeg vant som dagens kuleste i finalen, og fikk en genser fra stormerg og et par sokker. Jeg legger ut bilde fra framlengsen her nå, men hvis du adder meg på FaceBook ligger det forskjellige videoer fra mennesker som filmet meg da jeg gjorde det!

 


Haha, fint speilbilde av meg og Ingrid K i joggedress..


Dette er meg på bigair hoppet.

 

//Hva skal jeg blogge om?

//Hva gjorde du i helgen?

 

Victoria Brunborg
Aloha!

Jeg har hatt headeren og designet mitt en ganske god stund nå, og det er på tide med noe nytt! Dette vil bli fikset så snart som mulig! Spørsmålsrunde videoen min har ventet i for lang tid nå. Den MÅ jo komme snart, men det har skjedd noe rart under opplastningen når den skal inn på YouTube! Derfor skal vi prøve på nytt, men med en ny video! Haha, dere får bestemme hva jeg skal lage! Jeg kunne tenkt meg fjortissminkevideo eller MÅ GJØRE- video, men dere får bestemme hva dere vil jeg skal gjøre! Noen har lurt på om jeg kan ha Rom Tour video, men dette får som sakt dere bestemme!- Flertallet vinner! Hehe, "fine" bilder i dag å..

 Ja, jeg er sminkefri i dag å..!

Ipad dag yeyy

 

Victoria Brunborg
Helu!

Jeg kom nettop hjem fra trening nå, og skal ta meg et glass smoothie å bare slappe av! Det jeg gjorde tidligere i dag er ikke så spennende, bare spise mat, skole, lekser og tv! Jeg har utrolig vondt i beina og har glemt å tøyet ut etter trening så jeg er helt støl... Haha, lover å ha litt mere ordentlige bilder fremover, men jeg har liksom alltid blogget når jeg er trøtt å sliten så derfor ser jeg ut som en gris! Jeg var forresten i Trondheim med Ingrid på Lørdag og det var UTROLIG morsomt! Rett etter at vi kom hjem hadde vi overnattingsparty hjemme hos meg med to til. Dagen etter var vi på kunstgress (fotball) i over 6 timer, så da var jeg utslitt! Så er det skole igjen i morgen som jeg gleder meg kjempe masse til!! HURRA! nei.. Genseren er fra Weekday og kjøpt i Trondheim. Jeg kjøpte også noen pappegøye ørepropper, men de kan jeg vise dere i morgen! (Dette er er ikke serriøse bilder)

 

Haha se nøye i pannen på det nederste bilde.. Skillet vises mye bedre in real life, men det er uansett stort!

 

 
Yomakkaflo!

Jeg blir snart gal.. Jeg var nettop til tannlegen for å borre ned en midlertidig fylling elns også fikk jeg bedøvelse.. Jeg kjenner ikke tunga mi, tannkjøttet ellernoe på den ene siden av munnen..haha! Jeg bet meg faktisk så hardt at jeg begynte å blø her i sted.. Siden jeg ikke har appetitt eller noe så skal jeg bare sløve med dataen, legge meg også KANSKJE på en joggetur senere. Jeg var ikke på skolen i dag siden jeg var hos legen halv 9, og tannlegen 11, så jeg hadde ikke rukket så mye av skoledagen når begge deler tok en stund! Snakkes godtfolk! Vet jeg er hemma på bildene, hvertfall i større grad en vanelig men det er pga av at jeg ikke føler tunga eller munnen så alt bare blir så rart..faen! Jeg har heller ikke sminka meg i dag også har jeg det trøtteste trynet du noen gang kan fårestille deg (sov kun i 4 timer).. Så da ble det sminkefrie og stygge bilder.. HURRA! nej..//Hva skal du senere i dag?

SMASK!

 

Victoria Brunborg 
Heiho!

Dessvere er det 2 dager siden jeg har blogget! Det har vært så mye styr med idrett, skole, lekser som har gjort at jeg ikke har rukket det! Men nå, nå skal jeg virkelig grieie det, jeg skal prøve å blogge hver dag! Det blir bedre får meg, og forhåpentligvis får dere også ;) I dag var jeg i heisen sammens med Hjalmar, Ask, Ingrid og vi traff på Dothe & Eline. Ette heisen spiste jeg pizza, så kom Ask & Hjalma til meg. Det er jo vinte så dere tenker sikkert WTF, men vi hoppet faktisk på trampolina både i går, og i dag!- Uten sko! I morgen skal jeg i heisen, så på fotballtrening, men jeg skal prøve å få til et outfit bilde, om ikke bilder fra dagen! Nok snikksnakk nå! Ha en fin kveld videre!

 

 

//Snakkes!

 

SMASK!
Aloha!

Jeg har en så forferdelig dag... Jeg dør av varme, har hodepine, og føler meg svimmel! Håper jeg blir bedre utover dagen så jeg slipper å gå med smerter. Jeg skal på tegning senere i kveld og selvfølgelig se på paradise hotell (Sesongen fra 2012). Tror jeg mangler 9 episoder ellernoe til jeg har sett allesammen! De blir databilder nok en gang...

 

 

Eskimo tryne.. ikkje bjaaa!

 

//Hva skal du senere i kveld?

//Hva vil du jeg skal ha et innlegg om i morgen?

Smask!
Boyaa!

Jeg har hatt det sykt vanskelig i det siste.. Jeg har ikke noe å blogge om å jeg vet ikke om jeg skal slutte...! Jeg elsker å blogge, og jeg digger leserne mine å, men jeg ar vært så usikker! Spørsmålsrunden kommer snart, og det blir garantert i denne uka! Det er jeg 90% sikker på! Jeg skal blogge mye bedre, men kommenter gjerne å si hva dere syns!

//Syns dere jeg skal slutte?

//Hva vil dere lese om?

Kommenter gjerne!

Victoria Brunborg
Hei allihopa!

Jeg våknet i rundt 9- tiden i dag tidlig! MEN så sovnet jeg igjen, å da var klokken 10 over 1.... Jeg var skikkelig bestemt på at jeg skulle opp i rett tid, siden i heisen var det konkurranser osv.. Jeg kom oppi til kl. 2, men da var teltene på vei ned.. Det var ikke direkte konkurranser, men du skulle liksom stå på ett snowboard som for fram og tilbake, i en slags ring (som ett hoppeslott) Jeg hadde det i hvertfall fint, og kjørte på ski med Ask & Hjalmar selvfølgelig! Mormor lagde kylling i karri til jeg kom hjem, og nå har jeg ikke noe å gjøre... Jeg skal nyte denne dagen godt, for i morgen er det skole og da må jeg komme meg i en ordentlig rutine igjen! 

YouCam bilder:

 

 

Yo mann, gammelkjerringa trenger sol-lys!

Ha en fin kveld videre!

 

Kysskyss!
Heisann!

Beklager for veldig kjedelig og dårlig blogging! Som sagt så mangler videoen som er i gang bare å bli litt redigert så er den ferdig! Så lurte jeg på hva dere vil jeg skal blogge om i mellomtiden og ellers...? Bare si ifra så skal jeg gjøre så godt jeg kan ;)  Sånn ser dagen ut i dag:- Det går ikke an å ha det kjedeligere...

 
INSTAGRAM: victoriabrunborg

 

Heldigvis redder hele dagen med med at jeg skal stå på ski, og at jeg får besøk!

//Ha en FIN formiddag videre <3

 

 
Yo Shakkalamafakka

I dag er det jo som sagt Fredag- Beste dagen i uken! Etter skolen ble Hjalmar med meg hjem. Vi har laget smoothie, planlagt Trondheimsturen som vi skal på i morgen! Sannsyneligvis skal Ingrid også bli med. Nå ser vi på film og nyter kvelden videre. Jeg kommer garantert til og legge ut bilder fra Trondheim i morgen! Spørsmålsrundevideoen er ferdig etter vi har redigert den! Gleder meg sykt til den er på plass nå. Ha en fin kveld videre søtinger.

 //Liker du å dra til Trondheim med vennene dine?

//Har du hatt en fin Fredag?

- Victoria & Hjalmar 
Bonjour!

Når jeg snakker Fransk, da har jeg virkelig ikke noe å gjøre... Jeg har vært på skolen, sittet med lekser oooooog... det var alt! Håper det ikke blir likens i morgen..  Kameraet mitt er tomt for batteri, å ikke har jeg noe å ha på meg heller! Tenkte jeg skulle hvise dere noen bilder som er tatt  like før og etter jul:

 


Har du drøye dager?

Likte du converse neglene? 

Snakkes!

Aloha! Jeg er en jente på 12 år fra Oppdal. Jeg interesserer meg mye i mote, ellers kommer jeg til å blogge om alt som faller meg inn!

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012


KATEGORIER

· American Nail Art · Blogg · Bursdag · Daily outfit! · Drøy dag · Ferie · Funesdaltur · Header · Hytta · Mat · Outfit 29/01/13 · Produkter · Sminke · sommer · spørsmålsrunde · Trondheim

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits