Haloi!

Jeg vet ikke hva som forgår for tiden... Jeg blogget ikke i går fordi jeg ikke hadde blogglyst, jeg vurderte nesten å slutte.. Men jeg skal ikke det, jeg skal blogge mye bedre for da er det som mye artigere å blogge selv! I går var jeg på JenteCamp og tok farvell med de 50 jentene som dro siden det er slutt nå! Jeg har hatt en kjempe fin helg, og det håper jeg resten av dere også har hatt! I dag lagde jeg meg verdens beste frokost. Pannekaker! Jeg dro i heisen etter det, å da møtte jeg Julie, Ingrid k, Ingrid R, Elise, Marta, Nora, Dorthe & Hanne! Kjempefin gjeng! Nå planlegger jeg hva jeg skal ha på meg i morgen, siden jeg skal til Trondheim i morgen med Ingrid! Jeg har ikke så mye mere å si om dagen min, men den har vært bra! Jeg har ikke vist så mye bilder av meg de siste dagene pga. trynet jeg greide å ødelegge... Ikke direkte ødelegge men jeg slo meg hardt i heisen og har ikke lyst til å vise meg frem! Men det er mye bedre nå, så selvfølgelig skal jeg ta bilder i Trondheim i morgen! 

 

Ingen ferie uten paradise! HIHI. 

 

- Victoria Brunborg
Heyho!

I dag var jeg ikke på skolen.. Jeg følte meg ikke på 100 da mamma kom inn til meg kl. 07:00 i dag tidlig. Jeg sov til rundt kl halv 12, og da fikk jeg melding fra posten om at det hadde kommet en pakke til meg fra Urbanshop.no! Da jeg var til Trondheim med Hjalmar så jeg på denne jakken! Jeg hadde dessverre brukt opp pengene mine på andre innkjøp før jeg så jakken/genseren! Mamma var på møte til Trondheim og da dro hun innom Urban. Alle var utsolgt i størrelse small, og jeg ville jo ikke ha den i medium siden jakken er ganske stor fra før... Jeg ringte på Onsdag fra Urban sin nettside og spurte om de hadde den igjen i small noensteder i Norge! En halvtime etter jeg hadde snakket med henne ringte hun meg opp igjen. Hun hadde spurt mange forskjellige Urban butikker om de hadde den igjen i small, å vet dere hva? En eneste butikk hadde den igjen i small! Jeg trodde jeg skulle dø i det øyeblikket... Fra nettet sto det at den var i medium, men de var så snille og hadde bestilt den opp til meg i small! Jeg er stor fornøyd med jakken og kommer til å bruke den en god del fremover!

 

 

//Rød genser- Gina Tricot

//Dongeridskjorte- Carlings

//JLH Jakke- Urban

//Lue- Carlings

Likte du jakken?

 

Victoria Brunborg
Boyaa!

Jeg rakk dessverre ikke å blogge i går! Men det er fordi jeg var hos Ask i går. Vi redigerte hele spørsmålsrunde-videoen og nå lastes den inn på YouTube! Så har jeg et spørsmål til dere! Skal jeg bare dra videoen fra youtube brukeren min og over på bloggen?.. Noen som vet?! Jeg er utrolig glad og gleder meg sykt til den blir lastet opp! Om jeg ikke får til å legge den ut på bloggen, gir jeg dere en linking som dere trykker på eller kopierer selv og limer inn! Tusentakk for alle de fine spørsmålene dere har sendt inn! 

ps:  Jeg måtte dessverre kutte ut noen spørsmål fra videoen! Det gikk ikke an å laste opp en video over 15 min på YouTube, og vi orket ikke å ha videoen inn i 2 deler, så det blir bare sånn denne gangen! Jeg har fått med mesteparten og jeg håper det går greit å at dere liker den. Skal dele den inn i 2 deler hvis jeg får like mange spørsmål osv. til neste gang jeg skal ha en spørsmålsrunde-video!
Aloha!

Fra i går til i dag var jeg på Dorthe sin hytte! Vi måtte gå på ski fra parkerings-plassen til hytten rundt kl. 21:00. Alle var slitne å sovna nesten med en gang vi kom inn! Vi gjore egentlig ikke så mye mer enn det... I dag sto vi på ski fra kl. 10:30- 16:00! Begge lærte seg triks på jettski som f.eks. Framlengs osv.. Etter hytta dro alle hjem til mormor og spiste middag. Jeg har hatt det superkoselig og håper dette gjentar seg!  Iphone bilder:

 

 

Litt forskjellige størrelser på bildene osv. men som sagt var de ikke fra kameraet mitt!

//Har du hatt en fin Lørdag og Søndag/Hva gjorde du?

Snakkes!- Victoria & Dorthe

 

Aloha! Jeg er en jente på 12 år fra Oppdal. Jeg interesserer meg mye i mote, ellers kommer jeg til å blogge om alt som faller meg inn!

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012


KATEGORIER

· American Nail Art · Blogg · Bursdag · Daily outfit! · Drøy dag · Funesdaltur · Header · Hytta · Outfit 29/01/13 · Produkter · spørsmålsrunde · Trondheim

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits