Bonjour!

Når jeg snakker Fransk, da har jeg virkelig ikke noe å gjøre... Jeg har vært på skolen, sittet med lekser oooooog... det var alt! Håper det ikke blir likens i morgen..  Kameraet mitt er tomt for batteri, å ikke har jeg noe å ha på meg heller! Tenkte jeg skulle hvise dere noen bilder som er tatt  like før og etter jul:

 


Har du drøye dager?

Likte du converse neglene? 

Snakkes!
Halloi!

Beklager for ganske sent innlegg, men jeg var nemlig på jibbetrening tidligere i kveld! Dagen i dag har vært super. Jeg har hatt besøk av bestevennene mine Ask, Hjalmar & Ingrid! Vi har filmet inn til spørsmålsrunde videoen! Videoen kommer veldig straks, den trenger bare å bli redigert også må vi filme ferdig de siste 4 spørsmålene som er igjen! 

 

 

Jeg hadde desserre ikke noen bilder av Ask... De var på besøk i går også, så noen bilder er fra i går! 

//Har du ekstra gode venner?

//Håper du gleder deg til spørsmålsrunden som garantert kommer på Fredag!

 
Aloha!

Dagen har vært helt vanelig egentlig. Jeg har vært på skolen og senere får jeg besøk av Ask & Hjalmar. koselig! Vi skal ha taco, så snart må vel jeg å mamma handle inn litt til det! I morgen filmer jeg, Hjalmar, Ask & Ingrid inn til spørsmålsrunden. jeg håper den blir bra å at dere liker den!   Dagens outfit:

 

//Genser- BikBok

//Topp med krage- Bikbok (Begge er i xs)

- Hva skal du senere i dag?

-Likte du outfiten?

 
Hallois!

I går kom jeg hjem fra Funesdalen! Vi kjørte på Fredag kl. 16:30, og kom frem kl. 20:00 (?) Jeg hadde det kjempe gøy å det håper jeg alle dere andre som også var med hadde! På Lørdag kjørte vi på ski fra klokka halv 9- halv 5! Da vi kjørte tilbake til hytten som vi sov på dusjet vi osv. til fellesmiddagen som var kl. 18:00. Vi var skikkelig mange fra Oppdal + at Ålen & Freidi jibbegruppe var med å så det tok skikkelig lang tid å få mat på kroa vi spiste på... Vi har gjort myyye mer som å snøbade osv å.

 //Håper du likte bildene!

//Skijakken er fra Ridestore og Buksen er fra Junkyard!

//Spørsmålsrunden blir garantert lagt ut på Onsdag om ikke Torsdag

//Snakkes! 
Halooo!

Gud så glad jeg er! Snille Kine som laget den til meg fikk den opp å nå er humøret på 100! I morgen drar jeg til Sverige med jibbegruppa. Gleder meg sykt men jeg er ikke helt ferdig med å pakke enda... Jeg kommer til å legge ut et innlegg etter skolen på Mandag eller sent på Søndag om hvordan det har vært og bilder osv. Også selvfølgelig den spørsmålsrundevideoen må komme på plass til da! Her er noen bilder av funesdalen osv. ifjor!

 


Meg på salomon jibacademy i fjor...


Funesdalen!

 

Ikke så mange spennende bilder men disse var fra i fjor!

Har du vært i Funesdalen?

Likte du headeren?

Snakkes etter Sverige!

 
Heiho!

Jeg tenkte jeg skulle ha en spørsmålsrunde! Jeg kommer ikke til å ha ferdig videoen/spørsmålene før på Mandag eller Tirsdag siden jeg skal nemlig på skisamling i Sverige med jibbe/ski-gruppa mi! I dag har jeg vært på skolen og senere i kveld skal jeg på jibbetrening! Dagen er så laaaaang, jeg kjeder meg så sykt mye...... Dagens outfit 23/01/13:

 

// Hettegenser- Gina Tricot

// Dongeridskjorte- Carlings 

// Lue- Carlings

Still så mye spørsmål dere bare vil til spørsmålsrunden!
Heyho!

Overskriften sier vel alt! Jeg har blitt tilsendt en fantastisk kul header av søte http://kinebakken.blogg.no/ ! Hun lager gratise headere, og jeg anbefaler på det nærmeste å ta en titt innom siden hennes! Jeg har dessverre problemer med å få lagret dette å jeg lurte på om noen visste hva jeg skulle gjøre?! Når jeg trykker på "lagre stilsett" kommer bare bloggen opp til hun jeg lagde designet på bloggen min av...!  Litt uheldig med bildene men her er dagens outfit:

 // Lue- Carlings

// Militærgenser- Cubus

// Hettegenser uten armer- Carlings

// Votter- Mammaskleskap....

 

- Likte du den nye headeren?

 
Boyaaa!

Idag så jeg & Dorthe på butikker! Jeg fikk et gavekort på cubus til jul så det var veldig til nytte idag! Som dere ser så har jeg jo også fått meg et nytt design på bloggen så tusentakk til Elise som hjalp meg med det! Ha en fin start på uken dere også!

 

//Militærjakke- Weekday

//Lue- Carlings

//Skjorte med hette- Bikbok

//Rød genser- Gina Tricot

//Militærgenser- Cubus

//Militærbuke- Cubus

Ha en fortsatt trivelig start på uken dere å!
Heia!

Idag har jeg ikke noe å gjøre.... Så jeg tenkte at jeg skulle ha en liten  "5 ting du ikke visste om meg" runde idag! Også bare jeg ha en spørsmålsrunde snart, så det skal jeg få fikset om ikke så lenge! 

5 TING DU IKKE VISSTE OM MEG!:

  • 1.  Jeg greier meg ikke uten en lue i ett antrekk, det går bare rett og slett ikke!
  • 2.  Da jeg gikk i 4- begynnelsen av 6 klasse, gikk jeg i klær som gikk ned til knerne.... jeg var "hun lille med den lange genseren"
  • 3.  Jeg synger så høyt i dusjen at man skal jo tro at jeg holder en konsert.. Haha!
  • 4.  Når jeg ikke skal noe sted og bare slapper av hjemme tar jeg på meg pysjamas så fort jeg kan....
  • 5.  Det beste stedet jeg noen gang kan være er i senga mi!

 

Ganske kjedelig innlegg, men jeg har liksom ikke så mye å gjøre i dag...

- God helg videre søteste dere!
Boyaa!

Idag hadde vi framføring i musikken på skolen! Vi skulle ha framføring i grupper å lese opp foran hele klassen.. Jeg rakk ikke å øve ellernoe så jeg skalv å ble sykt ufornøyd med presentasjonen. Etter skolen kom søte Elise på besøk! Vi spilte Just Dance 3, også spiste vi hjemmelagde rundstykker som mormor hadde lagd til oss! Vi har gjort ganske mye mer som å drikket smoothie osv. men det skriver jeg jo egentlig i alle de andre innleggene også. Her er noen bilder vi tok i dag:

  

-Ha en fortsatt trivelig kveld videre!

 
Halois!

Jeg gjør egentlig ikke så mye for tiden... Det er over 20 minusgrader så jeg greier jo så vidt å komme meg til skolen om dagene! Før idag var jeg og mamma på butikken og handlet inn varer til Kylling i karri som er dagens middagsrett. Også MÅTTE jeg bare ha smoothiebær... Tror jeg har blitt avhengig, har drukket det hver dag siden Fredag nå. Dagens outfit er ganske lettvint, men tenkte bare å prøve noe nytt!

 Skjorte/vest- Carlings.

Hettegenser- Gina Tricot.

Lue- Boardshop.

-Ha en fin dag videre allesammen!
Heihei! idag våknet jeg til at mormor hadde bakt rundstykker. Litt av et smil som kom fram da! Jeg var også i heisen med bestejentene Dorthe & Ingrid! Ingen av oss var oppi så lenge, man skal jo tro at man fryser fast i bakken så kaldt som det er! Etter heisen dro jeg på fotball trening. Også måtte jeg bare lage meg den smoothien som jeg & Faruk lagde oss på Fredag! 

 


 

-Går du på fotball?

-Gruer du deg til skole i morgen?

-Victoria
Mornings! idag har jeg ikke gjort en eneste ting! Jeg som skulle i heisen, men sto opp 1 time før det stengte... uuups! Jeg har egentlig ikke noe mere "spennende" å fortelle enn det! Hihi. Håper dere liker dagens outfit, også må dere ha en fortsatt trivelig lørdagskveld!

 

Chep Monday genser- Weekday.  JLH Skjorte- Urban.  Lue- Carlings.

Det ble ikke så mange bilder! Beklager for dårlig bakrunn- Mormors kjøkken... 

- Victoria

 
Boyaaa! Ukens beste dag: Fredag! I dag har vi hatt gym på skolen! Det var skikkelig hardtrening! Man skulle springe så langt man kunne frem og tilbake i gymsalen i 12 min.! Det var egentlig ganske morsomt, bortsett fra at det kjentes ut som man hadde murstein på beina når man var ferdig.... Jeg sprang nest lengst så jeg er egentlig ganske stolt... HIHI. Etter skolen ble kompisen min Faruk med meg hjem! Vi hadde det veldig gøy. Vi spiste taco og selvfølgelig spilte vi Just Dance 3... Også bombanderte vi kjøkkenet med bringebær smoothie.. OOOOOPS. Nå har han dratt hjem og jeg har ikke mer og gjøre enn å se på London bilder! wiiii. Kos dere kjempemasse videre i kveld, også skal jeg prøve å ha en spørsmålsrunde etter helgen! Snakkes godtfolk!Faruk! Tha baws!

Smoothie tryne ogsånn.... Har veldig ringer rundt øynene p.g.a for lite søvn hvis dere lurer!

-Hva synes du er det beste med Fredager?

-Liker du smoothie?

-Kos dere masse videre ikveld fininger!

-Kozekoz fra Victoria!
Heyhey!  Overskriften sier vel alt! Det er en ganske god stund til siden det er rundt September, men guuud som jeg gleder meg! Jeg skal på jentetur sammens med Mamma & Ingrid. Det blir koooselig.

Forresten har dere noe tips til butikker der? Jeg vet om TopShop,GAP, osv. men om dere har noen forslag til flere butikker så blir jeg suuper glad! Nå har jeg mekka meg en suuuper digg kveldsmat som jeg skal kose meg med!.. Snakkes fininger! Her er et par ting jeg ønsker meg så sykt fra nettsiden TopShop!

 

Litt inspirasjon fra London! - Haha, utenom brødskivene da..

- Har du vært i London?

-Har du noen brae butikker og foreslå?

-Likte du toppen og shortsene fra TopShop?

-Ha en fin dag videre fininger!

- VictoriaAloha! Idag har jeg ikke så mye og blogge om... Jeg har jo "dagens outfit" men jeg vet ikke mer egentlig.. Jeg skal på ski-trening senere ikveld også skal jeg bare slappe av hjemme... Om ikke så lenge tror jeg jeg skal ha en liten spørsmålsrunde! Jeg vet ikke om jeg skal ha den på video eller bare skrive det ned på bloggen. Satser på å filme det! HIHI. Jeg sier ifra når det blir ihvertfall.

Håper du liker dagens outfit!

 

 

Skjorte med hette-grønn- BikBok.   Genser-rød- Gina Tricot.   Grønn lue- Carlings.

-Likte du stilen?

-Hvordan setter du klærene dine sammen?

-Hva skal du idag?

-Victoria
Mornings! idag var jeg til Trondheim med mormor! Det var kjempe koselig. Jeg kjøpte meg egentlig ingenting siden vi kun var på "kikke-tur". Jeg var jo selvfølgelig innom yndlingsbutikkene: Carling, Weekday, Urban, Bikbok, Ginatricot.....! Jeg kom egentlig ikke på noe mere og si fra dagen i dag.. Håper dere har en fortsatt trivelig kveld videre i værtfall!

Beklager får dårlig kvalitet på bildene.... mobilbilder vettu...!

  

Herlige mormor <3 Like a baws!

Skjorte med hette- Carlings.   Dongeridvest-Levis-  Carlings- finnes også på Urban!  Lue- Carlings.  Converse- DNA

-Hvordan har din dag vært?

-Har du vært i Trondheim?

-Digger du mormoren din?

- Victoria
Yooo! Det er så mye rart jeg har gjort i det siste at jeg har jo nesten ikke hatt tid til å blogge! Men det skal det bli slutt på.. Jeg har tenkt og sette av litt mere tid til å blogge siden det bare kommer inn innlegg annenhver dag! Idag har jeg ikke gjort noe som helst.. Dagen har gått i å spist mat, sovet i kun 3 timer og.... ikke vet jeg.... Jeg har ikke rukket og ta bilder eller noe så jeg tenkte jeg skulle ta noen bilder fra mobilen min istede!

 

-Hva synes du om bildene?

-Hva går som oftest dine dager i?

- Beklager for veldig lite blogging og stygt design!

-Håper du får en fin start på uken!

-Victoria

 


 


 Heluuu! I går blogget jeg dessverre ikke!... Jeg tok noen bilder sammens med søte Ingrid som jeg var sammens med, men jeg rakk ikke å lage et innlegg.. Sorry! Jeg sov over til Ingrid fra igår til i dag og det var kjempekoselig! Elsker den jenta <3 Vi har vært i heisen og hun har spist pizza hos oss. Etter middag så vi en film "Forrest Gump" å koste oss med chips og druer! Vi har jo også selvfølgelig spilt Just Dance 3!  Jeg gidda ikke å ha noe "Dagens outfit" idag siden jeg hadde vært i heisen å ville bare ha på det gode treningstøyet mitt... hihi.

Ha en fin lørdagskveld dere å!

PS: Jeg viser bare bilder av meg siden Ingrid ikke hadde så lyst til å bli med på dette innlegget!

 


Vi hadde likt anntrekk - Gårdsdagens outfit med Ingrid!


Kosetøy + Just Dance 3!


Ustelt sovetryne- IKKE BRA...

- Hvordan har din dag vært?

-Har du prøvd Just Dance 3?

-Victoria

Jeg har ikke blogget så mye og jeg lurte bare på om noen visste hvordan man får større bilder? Plager meg sykt at bildene er så små!....


 

Haloiz! Idag er det Torsdag, en skoledag igjen så er det HELG! Jeg begynte selvfølgelig dagen med å stå opp kl. halv 7, kle på meg, pusse tennene, spise frokost, også på skolen! Like kjedelig hver gang.... Da jeg kom hjem hadde den søte mamma`n min laget pannekaker. Happyface! Så har jeg latet meg i godstolen og sett på tv. Jeg tok meg også en tur på langrenn, å gikk 8-10 km! Nå sitter jeg her og gomler druer også sitter jeg selvfølgelig på facebook.. Ha en koooselig kveld videre dere også <3

 

Pannekaker meg syltetøy eller smeltet ost, det er bare sååå godt!
 


  

-Går du på langrenn?

-Likte du outfiten?

-Victoria

 
Mornings! Sorry for at jeg ikke blogget i går, men dere skjønner at storebroren min hadde bursdag.. Det var jo nyttårsaften dagen før så jeg la meg ikke før kl. 5 på natten/morningen! Jeg skal skjerpe meg med bloggingen å prøve og blogge så ofte jeg kan! I dag har jeg ikke gjort stort.. Jeg har vært halvdag på skolen og daffet rundt i treningstøy. Seinere skal jeg på jibbetrening (ski tening) med gutta! Håper dere får en fin dag videre <3

 
Meg & broren min.

-Snakkes

- Har du kjedelige dager?

- Victoria

Aloha! Jeg er en jente på 12 år fra Oppdal. Jeg interesserer meg mye i mote, ellers kommer jeg til å blogge om alt som faller meg inn!

Legg meg til som venn


ARKIV

· Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012


KATEGORIER

· American Nail Art · Blogg · Daily outfit! · Drøy dag · Funesdaltur · Header · Outfit 29/01/13 · Produkter · spørsmålsrunde · Trondheim

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits