Aloha!

Da jeg kom hjem etter skolen i dag hadde jeg skikkelig blogglyst men visste ikke hva jeg skulle blogge om. Jeg rotet litt i skuffer og skap og der så jeg de! Vans solbrillene mine! Jeg kjøpte de for rundt 1 år siden, og har nesten ikke brukt de... Jeg brukte de i dagens outfit, og håper dere liker det! Jeg kan sikkert ha et innlegg i kveld også, men det får dere bestemme!

 

//Genser- WeekDay

//Skjortevest- Vet ikke

//Solbriller- Rooksie

//Dongeridvest med nagler- Zara

 

Legg gjerne igjen en kommentar!

 
Boyaa!

Jeg har hatt det sykt vanskelig i det siste.. Jeg har ikke noe å blogge om å jeg vet ikke om jeg skal slutte...! Jeg elsker å blogge, og jeg digger leserne mine å, men jeg ar vært så usikker! Spørsmålsrunden kommer snart, og det blir garantert i denne uka! Det er jeg 90% sikker på! Jeg skal blogge mye bedre, men kommenter gjerne å si hva dere syns!

//Syns dere jeg skal slutte?

//Hva vil dere lese om?

Kommenter gjerne!

Victoria Brunborg
Hei allihopa!

Jeg våknet i rundt 9- tiden i dag tidlig! MEN så sovnet jeg igjen, å da var klokken 10 over 1.... Jeg var skikkelig bestemt på at jeg skulle opp i rett tid, siden i heisen var det konkurranser osv.. Jeg kom oppi til kl. 2, men da var teltene på vei ned.. Det var ikke direkte konkurranser, men du skulle liksom stå på ett snowboard som for fram og tilbake, i en slags ring (som ett hoppeslott) Jeg hadde det i hvertfall fint, og kjørte på ski med Ask & Hjalmar selvfølgelig! Mormor lagde kylling i karri til jeg kom hjem, og nå har jeg ikke noe å gjøre... Jeg skal nyte denne dagen godt, for i morgen er det skole og da må jeg komme meg i en ordentlig rutine igjen! 

YouCam bilder:

 

 

Yo mann, gammelkjerringa trenger sol-lys!

Ha en fin kveld videre!

 

Kysskyss!
Hellu!

Jeg vil bare si gratulerer så mye med dagen til verdens beste mamma! Hun er 40 år i dag og den er feriet med masse kjærlighet og trivsel. Innlegget kom dessverre veldig seint, men jeg så akkuratt en film (StepUp) og tiden flydde bare plutselig... Jeg la meg også ganske sent i går, så jeg vålnet i halv 2- tiden tror jeg! Mamma er nå med gode venniner og spiser middag og skal på konsert! Jeg har kost meg veldig i dag, spesielt da jeg fikk lov til å sminke henne osv.. Jeg er kjempeglad i deg!

  

Jeg fikk tatt et bilde av henne i dag før hun skulle ferie dagen videre med venniner!

 

//Når har du bursdag?

//Legg gjerne igjen en kommentar!

SMASK!
Mornings!

Som sagt har jeg vært til Trondheim og ligget over der en natt! Jeg har hatt det kjempe koselig, og det håper jeg hun også har hatt! I Trondheim har de åpnet en ny Carlings butikk, så selvfølgelig dro vi innom den! Den er kjempestor, å dame/jente utvalget er dobbelt så stort som det har vært!- anbefales på det sterkeste! Jeg kjøpte meg en genser og en vannfast mascara som jeg skal bruke i heisen! Haha, kanskje litt lurt ettersom hvor mye jeg maser på folk om jeg er svart rundt øynene osv... Turen har vært superduper og det kunne ikke blitt bedre!  Håper dere følger med bloggen fremover siden jeg har tenkt å ha en gjøre video, 10 ting jeg hater og en rom video! Men først skal jeg bli ferdig med spørsmålsrunde videoen. Den er ferdig, men det skjedde noe rart med opplastingen... Det blir fikset og den kommer kanskje i uka som kommer! 

Bildene fra Trondheim:

 


//Likte du genseren?

//Hva gjorde du i dag?

Takk for en fin tur Ingrid!

 

Victoria Brunborg

 

 

 

 
Aloha!

Dagen i dag har mest bestått av å stå på ski og pakke. Det har seg sånn at min utrolig nydelige venn Ingrid og hennes pappa skal til Trondheim å ligge over, å det har jeg blitt invitert til å bli med på! Jeg hadde selvfølgelig lyst til å bli med så jeg pakker nå. Jeg skal huske på å ha med batteriet til kameraet denne gangen så det blir litt bilder fra turen. Dagens outfit:

 

 

//Grønn skjorte- ?- Ingen merkelapp

//Genser- Weekday

//Lue- Carlings

Ha en fin dag videre og kos dere masse!

 

Victoria Brunborg
Halo!

I går var jeg til Trondheim! Ingrid var dessverre ikke med, men det skal vi ta igjen! Jeg tok selvfølgelig med meg kameraet mitt. Men så.... Var ikke batteriet inni så det gikk ikke an ta noen bilder! Jeg hadde forbredt meg på alt dagen før, også selvfølgelig ladet kameraet. Vi hadde veldig dårlig tid på oss, så jeg glømte igjen batteriet... Mamma var på møte i Trondheim, og da betalte ikke vi bensiden osv. - Vi kjørte gratis bedre sagt. Jeg er veldig fornøyd med innkjøpene og gleder meg til å bruke de. Jeg møtte også på Marta, Nora & Elise i Trondheim, så vi gikk litt rundt sammens. Jeg rakk ikke å blogge i går, siden vi kom hjem rundt 11 tiden og jeg tenkte at jeg heller skulle spare det til i dag.

 

 

Grønne Converse- Urban

Shorts- BikBok

Hettegenser- BikBok

Genser- Weekday

 

Nyt vinterferien masse videre fininger!
Haloi!

Jeg vet ikke hva som forgår for tiden... Jeg blogget ikke i går fordi jeg ikke hadde blogglyst, jeg vurderte nesten å slutte.. Men jeg skal ikke det, jeg skal blogge mye bedre for da er det som mye artigere å blogge selv! I går var jeg på JenteCamp og tok farvell med de 50 jentene som dro siden det er slutt nå! Jeg har hatt en kjempe fin helg, og det håper jeg resten av dere også har hatt! I dag lagde jeg meg verdens beste frokost. Pannekaker! Jeg dro i heisen etter det, å da møtte jeg Julie, Ingrid k, Ingrid R, Elise, Marta, Nora, Dorthe & Hanne! Kjempefin gjeng! Nå planlegger jeg hva jeg skal ha på meg i morgen, siden jeg skal til Trondheim i morgen med Ingrid! Jeg har ikke så mye mere å si om dagen min, men den har vært bra! Jeg har ikke vist så mye bilder av meg de siste dagene pga. trynet jeg greide å ødelegge... Ikke direkte ødelegge men jeg slo meg hardt i heisen og har ikke lyst til å vise meg frem! Men det er mye bedre nå, så selvfølgelig skal jeg ta bilder i Trondheim i morgen! 

 

Ingen ferie uten paradise! HIHI. 

 

- Victoria Brunborg
Hei allihopa!

Jeg hadde en utrolig fin kveld i går, og en fin dag i dag! Ingrid sov over hos meg fra i går til idag. Begge dro sammens på JenteCamp i dag kl. 09:30! Ingen av oss fikk sovet ordentlig i natt siden vi gledet oss så fryktelig mye! Det var utrolig gøy, og det fortsetter til i morgen. Jeg har dessverre greid å faceplante på isen i dag i ganske stor fart, så halve trynet mitt er rødt! Leppen min har hovnet opp, og det svir en god del... Jeg har ikke så veldig mye mere og si om dagen, og jeg gleder meg bare til å legge med tidlig og slappe av med en frisk smoothie og film! Ha en trivelig lørdagskveld fine dere!

 

 

- Victoria Brunborg
Heyho!

I dag var jeg ikke på skolen.. Jeg følte meg ikke på 100 da mamma kom inn til meg kl. 07:00 i dag tidlig. Jeg sov til rundt kl halv 12, og da fikk jeg melding fra posten om at det hadde kommet en pakke til meg fra Urbanshop.no! Da jeg var til Trondheim med Hjalmar så jeg på denne jakken! Jeg hadde dessverre brukt opp pengene mine på andre innkjøp før jeg så jakken/genseren! Mamma var på møte til Trondheim og da dro hun innom Urban. Alle var utsolgt i størrelse small, og jeg ville jo ikke ha den i medium siden jakken er ganske stor fra før... Jeg ringte på Onsdag fra Urban sin nettside og spurte om de hadde den igjen i small noensteder i Norge! En halvtime etter jeg hadde snakket med henne ringte hun meg opp igjen. Hun hadde spurt mange forskjellige Urban butikker om de hadde den igjen i small, å vet dere hva? En eneste butikk hadde den igjen i small! Jeg trodde jeg skulle dø i det øyeblikket... Fra nettet sto det at den var i medium, men de var så snille og hadde bestilt den opp til meg i small! Jeg er stor fornøyd med jakken og kommer til å bruke den en god del fremover!

 

 

//Rød genser- Gina Tricot

//Dongeridskjorte- Carlings

//JLH Jakke- Urban

//Lue- Carlings

Likte du jakken?

 

Victoria Brunborg
Aloha!

Beklager for at det ikke ble noe blogging i går! Jeg var på besøk hos Ingrid, og vi hadde det kjempe koselig! Jeg rakk ikke og blogge da jeg ar hos henne, eller da jeg kom hjem etter jibbetreningen som i dro sammens på! I dag har i hatt middagsgjester på besøk! Vi har kost oss med lasagne som mormor har lagd, og pratet osv.. I helgen skal jeg på JenteCamp som foregår her i Oppdal fra Lørdag til Søndag. Jeg gleder meg kjempemasse, og skal dra sammens med Dorthe & Ingrid. Ha en fin Torsdagskveld videre fininger!

 

 

//Cheap Monday Genser- Weekday

//Skjorte- JLH

//Sko- Lacoste (?)

//Lue- Carlings

 

Victoria Brunborg
Boyaa!

Jeg rakk dessverre ikke å blogge i går! Men det er fordi jeg var hos Ask i går. Vi redigerte hele spørsmålsrunde-videoen og nå lastes den inn på YouTube! Så har jeg et spørsmål til dere! Skal jeg bare dra videoen fra youtube brukeren min og over på bloggen?.. Noen som vet?! Jeg er utrolig glad og gleder meg sykt til den blir lastet opp! Om jeg ikke får til å legge den ut på bloggen, gir jeg dere en linking som dere trykker på eller kopierer selv og limer inn! Tusentakk for alle de fine spørsmålene dere har sendt inn! 

ps:  Jeg måtte dessverre kutte ut noen spørsmål fra videoen! Det gikk ikke an å laste opp en video over 15 min på YouTube, og vi orket ikke å ha videoen inn i 2 deler, så det blir bare sånn denne gangen! Jeg har fått med mesteparten og jeg håper det går greit å at dere liker den. Skal dele den inn i 2 deler hvis jeg får like mange spørsmål osv. til neste gang jeg skal ha en spørsmålsrunde-video!
Aloha!

Fra i går til i dag var jeg på Dorthe sin hytte! Vi måtte gå på ski fra parkerings-plassen til hytten rundt kl. 21:00. Alle var slitne å sovna nesten med en gang vi kom inn! Vi gjore egentlig ikke så mye mer enn det... I dag sto vi på ski fra kl. 10:30- 16:00! Begge lærte seg triks på jettski som f.eks. Framlengs osv.. Etter hytta dro alle hjem til mormor og spiste middag. Jeg har hatt det superkoselig og håper dette gjentar seg!  Iphone bilder:

 

 

Litt forskjellige størrelser på bildene osv. men som sagt var de ikke fra kameraet mitt!

//Har du hatt en fin Lørdag og Søndag/Hva gjorde du?

Snakkes!- Victoria & Dorthe

 
Hei dere!

Overskriften skulle egentlig ha stått der i går, men siden det ikke ble noe blogging i går står den her nå! I dag var jeg på ski med bestisene mine! Det har kommet en god del snø i løpet av uka, så det var skikkelig morsomt å kjøre pudder! Nå gleder jeg meg skikkelig til pizza`n er ferdig så skal jeg bare ta det med ro senere på kvelden! Ha en trivelig helg videre!

 
//Jakken er fra Rip Curl og kjøp på- Ridestore!  

//Busen er fra RipCurl og kjøpt på- Junkyard!

//Hjelmen er fra Sweet Protection og kjøpt på- Vpg- Tilgjengelig på XXL!

Beklager at sistebildet er feil vei!
Boyaa!

Min utrolig snille mamma hadde kjøpt moroccan- oil produkter + hårbeskyttelsespray! Ellers i dag skal jeg bare slappe av i senga, kanskje trene litt og drikke smoothie som jeg har gjort de siste 14 dagene... Kom gjerne med forslag til hva dere vil lese om i innlegget under! 

//Liker/bruker du MOROCCANOIL produkter?

Du får tak i produktene på feks: frisørsalonger!

Ha en fin dag videre bestiser!
Heisann!

Beklager for veldig kjedelig og dårlig blogging! Som sagt så mangler videoen som er i gang bare å bli litt redigert så er den ferdig! Så lurte jeg på hva dere vil jeg skal blogge om i mellomtiden og ellers...? Bare si ifra så skal jeg gjøre så godt jeg kan ;)  Sånn ser dagen ut i dag:- Det går ikke an å ha det kjedeligere...

 
INSTAGRAM: victoriabrunborg

 

Heldigvis redder hele dagen med med at jeg skal stå på ski, og at jeg får besøk!

//Ha en FIN formiddag videre <3

 

 
Moooorn!

Dagen har vært helt super! Sondre og jeg har hoppet i snøen, laget smoothie osv.. Mormor drar til Bergen i morgen, så snart blir vi invitert ned på kveldsmat. Ha en super dag videre søtinger! Tusentakk for at dere leser bloggen min, det betyr skikkelig mye!

 


Dette var alle bildene jeg fikk lurt til meg! HIHI
Aloha!

I går hadde vi ikke internett! Jeg tok et par outfit bilder jeg skulle legge ut men siden internettet ikke var i stand gikk det ikke... I dag funker det som fjell og gleden er på 100! Senere i dag får jeg besøk av den tøffe vennen min Sondre!- Verdens kuleste latter! Jeg kommer til å legge ut et par bilder av han senere i dag så dere får bare vente å se!

Gårsdagens outfit:Dagens outfit:

 
//Dongeridskjorte/vest- Levis fra Carlings

//Rød+ Grå genser- Weekday

//Lue- Volcom fra Boardshop


//Blå genser- Carlings

//Rød skjorte/vest- Carlings


//Likte dere outfitene?

//Hater dere når det ikke er noen internett tilgang?


Morn!

I dag våknet jeg altfoooor sent! Jeg hadde egentlig en avtale om å treffe Ingrid i heisen rundt kl 12, men jeg sto jo opp en god stund etter det.... Etter heisen dro jeg på fotballtrening. Så spiste vi middag... Det var da jeg fant ut at jeg burde rydde rommet! Det er ikke så altfor ofte jeg gjør det, men siden jeg ikke hadde noe annet å gjøre så hvorfor ikke? Sånn ble resultatet:

Beklager for at det siste bildet av meg ser så forferdelig ut! Jeg føler meg ikke helt på 100 i dag derfor ser jeg ut som en fiskebolle!

 


fiskebollen i seg selv jo...

Hvordan har din dag vært?

Likte du rommet?

Er du sliten å føler deg helt forferdelig noen ganger?

 

 

 
Halloi!

Dessverre var ikke Ingrid med til Trondheim.. Men det skal vi få tatt igjen senere en gang! Kl. 07:25 sprang jeg & Hjalmar til bussplassen for å rekke bussen som gikk til Trondheim. Begge var sykt trøtte så vi sovna vell begge 2! Vi kom frem rundt kl. 10:00 og gikk rett innpå Trondheim torg. De første timene gikk egentlig ganske fort siden plutselig var klokka 12 å da stormet det inn med folk overalt.... Vi spiste middag på Jordbærpikene, å det var kjempegodt! Etter maten begynte morroa! Folk fra Urban osv. ville ta bilde av meg å hjalmar så nå ligger vi på instagram på et par profiler derifra... haha! Her er de bildene vi rakk å ta:

 


Noen randome folk som ville ta bilde med oss...


Folka fra Urban å ;)


//Genser rød+ grå-  Weekday

//Genser blå-  Carlings

//Lue-  Boardshop

//Tattovering-  Gina Tricot

En av de morsomste Trondheimsturene jeg har vært med på- Men vi manglet Ingrid!...

Snakkes godtfolk!
Yo Shakkalamafakka

I dag er det jo som sagt Fredag- Beste dagen i uken! Etter skolen ble Hjalmar med meg hjem. Vi har laget smoothie, planlagt Trondheimsturen som vi skal på i morgen! Sannsyneligvis skal Ingrid også bli med. Nå ser vi på film og nyter kvelden videre. Jeg kommer garantert til og legge ut bilder fra Trondheim i morgen! Spørsmålsrundevideoen er ferdig etter vi har redigert den! Gleder meg sykt til den er på plass nå. Ha en fin kveld videre søtinger.

 //Liker du å dra til Trondheim med vennene dine?

//Har du hatt en fin Fredag?

- Victoria & Hjalmar 

Aloha! Jeg er en jente på 12 år fra Oppdal. Jeg interesserer meg mye i mote, ellers kommer jeg til å blogge om alt som faller meg inn!

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012


KATEGORIER

· American Nail Art · Blogg · Bursdag · Daily outfit! · Drøy dag · Funesdaltur · Header · Hytta · Outfit 29/01/13 · Produkter · spørsmålsrunde · Trondheim

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits