Aloha!

Mye av den tapte blogginga de siste dagene har vært siden mye har skjedd! I går var jeg til Trondheim på shopping med familien! Vi fikk  penger av mormor til og kjøpe oss noe fint, så jeg fant et par ting jeg likte veldig godt! De andre dagene har jeg stått på ski og har vært utrolig sliten når jeg kom hjem, pluss at jeg også ha vært litt med venner osv! Jeg kommer til og ha et lite outfit med klærne jeg kjøpte meg senere! KANSKJE i morgen- hihi. På Onsdag sminket jeg og Ingrid hverandre.. I blinde!

Bilder fra det siste:

 

Skjerà gutteeer?

 

Innkjøpene fra Trondheim:

 

//Vinrød skjorte med hette- Urban

//Denim skjorte- H&M

//Genser- Weekday

//Lue- Urban

//MAC leppestift- Kicks. -I fargen Brave

Likte du innkjøpene?

 

Victoria Brunborg

   

 

Hola!

Jeg har dessverre ikke rukket å blogge på en stund! Men dette kommer nok ikke til å gjenta seg i like stor grad! Det er snakk om 2-3 dager siden jeg ikke har blogget, men jeg SKAL være flink til å oppdatere bloggen så det blir mye mere å lese og se på! På lørdag lagde vi oss bare den påskefrokosten.. Åhh, det var så godt! I går Sto jeg på ski leenge! Jeg var først i heisen fra 11- 4. Så dro jeg å Hjalmar til slettvold for å stå enda mere på ski! Jeg kom hjem fra slettvold i halv 10 tiden på kvelden og da så jeg og mamma påskekrim. I dag har jeg også vært i heisen, men det var ikke så mange og stå med i dag så det ble så jeg måtte kjøre over til hovden og hjem. Nå er jeg skikkelig sliten og skal bare slappe av til i morgen med en ny dag... til å stå på ski! Haha, blir aldri lei av ski! Jeg har så trøtt tryne nå at det er best for meg og dere at jeg ikke viser meg nå.. Her er et par bilder fra frokosten osv..

 

 

Kommer en outfit i morgen eller senere!

 

Victoria Brunborg
Boyaa!

Endelig er det påske + ferie! Ahh, det er så digg! Jeg begynte dagen med å være dødstrøtt som vanelig! Jeg kom litt for sent, men tror det gikk bra. Det eneste morsomste med skoledagen i dag var langrenn som vi hadde i gymmen. Vi så å film i RLE timen, men den var så trist så det er ikke så mye å skryte seg på... Det er så sykt kaldt ute, så friminuttet var ikke så morsomt som det pleier å være! Da jeg kom hjem lagde vi oss lasagne, og nå slapper jeg bare av og har tatt et par bilder. Jeg er sykt missfornøyde med de, men man kan jo ikke alltid være fornøyd heller...

 

 

 

//Hva har du gjort i dag?

//Hva skal du i påska?

Håper alle får en kjempefin ferie!- Jeg skal prøve å blogger hver dag!

 

Victoria Brunborg

 
Aloha!

Jeg har hatt utrolige kjedelige innlegg i det siste og har blogget om det samme.. Dette er kanskje ikke det morsomste å lese om heller, men for å ha en liten forandring tenkte jeg å vise dere hva jeg har i sminkemappa mi! Haha, alt består nesten bare av produkter fra Lancome... :

 

Sminke mappe (Hva alt er i) fra Chloè

 

Øyneskygge fra Guerlain. 

 

Mascara fra Lancome. Tips: Bruk den minste først, deretter ta på en av de store. Da får du lange og fyldige vipper. Ikke ta på for mange lag, det kan

hende det klumper seg da!

Vannfast mascara fra MAYBELLINE. Bruk den gjerne hvis du skal i heisen, så renner det ikke hvis du blir bløt ;)

 

Concealer.

 

ArtLiner fra Lancome.

 

Parfymeprøve fra Bruno Banani Dangerous Woman, og FROFESSIONNEL pensel fra sephora.

 

Sminkefjerner fra Lancome. BI-FACIL i blå.

 

//Hva likte du best fra mappen?

//Hva har du i din sminkemappe?

 

Victoria Brunborg

 

 

 

 
Hei der!

Nå er jeg tilbake fra Hafjell (i Lillehammer) som har vært en superduper fin tur! Jeg dro sammens med Mamma & Ingrid så vi dro altså på en jentetur. Hoppene og railene i parken var skikkelig bra, og jeg tok t.o.m baklengs! Jeg landa på magen, men det gikk helt fint og jeg gleder meg til helgen da jeg skal prøve på nytt for å ikke få skrekken! Første dagen dro vi i 10-11 tiden. Vi kom fram i 2 tiden og da dro vi ned til Lillehammer by for å shoppe. Vi spiste middag på en Italiens restaurant og dro deretter til hafjell for å hente passene og MegaPark genserne vi fikk. Vi bodde på et høyfjellshotell som lå laaaangt unna heisen! Det føltes kanskje ekstra langt og, siden det var oppoverbakker + en smal fjellvei! På lørdag og Søndag dro vi i heisen klokka 9! Vi måtte stå opp klokka halv 8 for å spise frokost på hotellet og stelle oss. Som sagt var det langt fra hotellet til heisen så vi tok med oss skifteklær som vi kunne gå i etter vi hadde stått på ski. Turen var kjempe morsom og jeg håper vi kan dra dit neste år også.  Etter jeg tok baklengsen kom det en mann og ga meg K2 briller, så det ble 2 briller på meg, vi fikk nemlig utdelt briller som var med inkludert.
 

 INNKJØPENE:

//Lue- Urban

//Genser og joggebukse- Bikbok

 

Brillene jeg fikk:

 

//Var du på MegaPark?

//Hva gjorde du i helgen?

//Likte du innkjøpene?

 

Kysskyss

Hei&hoppsann!

Om 1 dag drar jeg til hafjell for å delta på MegaPark! Fyyyy, jeg tror jeg snart dør av hvor mye jeg gleder meg! Men nok om det! Nå pakker jeg, skal snart på teater og bare slapper av til i morgen! Nå som jeg blir borte til søndagskvelden, kommer jeg ikke til å blogge! Skulle gjerne gjort det, men vi står på ski fra klokken 9-4 og det er mange timer! Så er hotellet rundt 2,2 mil unna heisen så derfor kjører vi ikke tilbake, vi tar med oss skifteklær, ser litt i byen og spiser middag på en restaurant! Samme på søndag bare at butikkene ikke er åpne da! Da kommer vi frem ganske sent på kvelden til hotellet igjen, å da er alle så slitne at vi bare må hoppe i seng og vente på neste dag! Jeg lover dere at jeg skal ta mange fine bilder fra turen som jeg kommer til å legge ut her på bloggen! Dette var det lille jeg tok i dag: 

Da snakkes vi på Mandag!

 

Victoria Brunborg
Mornings!

Jeg har ikke så mye mer å blogge om i akuratt dag, så jeg tenkte å vise dere hvordan jeg lager salaten jeg nettopp spiste!

Det du trenger er:

Cherrytomater.

Pasta penne/fusilli/sløyfepasta.

En hel grillet kylling.

Salatblad.

Agurk.

 

Først koker du opp pastaen i ca. 8- 10 min. Når pastaen er ferdig kokt, tømmer du ut vannet og avkjøler den så den blir kald. (Kok gjerne opp med salt, da går det fortere)

 

 

I mens pastaen avkjøler seg, renser man kyllingen.

 

 

Selvfølgelig kan man bake brød selv, men dette italienske/franske brødet her er ferskt og nybakt fra Coop så jeg valgte heller det. Skjær opp brødet i tykke skiver og putt det i ristern for å få det varmt og ekstra sprøtt. 

 

 

Kutt deretter opp friske grønnsaker som salatblad, cherrytomater, agurk osv etter eget ønske. Putt kyllingen, og grønnsakerne i en salatbolle.

 Kjenn etter om pastaen er kald. Er den det, putter du alt sammen i salatbollen og blander til. Om du ønsker det kan du også ha litt olivenolje over for enda mere smak.

Dryss over litt oregano og smak til med salt og pepper. Sånn blir resultatet:

 

Wållaaah, håper det smaker!

 

//Har du lyst til å prøve salaten?

//Hva skal du senere i kveld?

//Så det ikke godt ut?!

 

Victoria Brunborg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boyaa!

Åhh, som jeg gleder meg, har rett og slett ikke ord! Om 3 dager drar jeg til Hafjell. Jeg & min nydelige vennine Ingrid skal på MegaPark sammens fra Fredag til Søndag! Vi shopper på Fredagen, og står på ski fra Lørdag til Søndag. Gleder meg så mye at jeg til og med har begynt å pakke! Jeg har ikke så mye å gjøre i dag, utenom at jeg skal på tegning klokka 7, har igjen litt lekser og skal bare slappe av.  Her er huskelisten min, daffebilde av meg og meg i ski klærne mine.

 

 

//Hva skal du i dag?

//Skal du på MegaPark?

Bildet nederst er ikke tatt i dag, men for en stund siden nå! Jeg hadde ikke noen bilder fra nå (med ski utstyret på) så det ble dette som ble tatt rett etter jeg skada meg..

 

Victoria Brunborg
Aloha!

Jeg rakk ikke å blogge i går... Rett etter fotballtreninga da jeg egentlig skulle blogge, dro vi på bursdag og ble der utover kvelden! Vi hadde det koselig på bursdagen, men jeg er veldig lei meg for at mye jeg sier skal sje, kommer ikke på plass... Men den gode nyheten som kommer er at spørsmålsrunde videoen blir straks lastet inn på vimeo (YouTube også kanskje) å da får dere endelig se den. Dagen i dag: I dag tidlig følte jeg meg ikke helt bra.. Jeg har ikke fått nok søvn i det siste, så det kommer nok fra det! Vi bestemte oss for at jeg skulle være hjemme, å jeg føler meg bedre allerede! Dette er outfit bildene jeg fikk tatt fra i dag:

 


//Flattop genser- Urban.

//Skjorte- Carlings

Ha en fin dag videre!

 

Victoria Brunborg
Heiho!

Dessvere er det 2 dager siden jeg har blogget! Det har vært så mye styr med idrett, skole, lekser som har gjort at jeg ikke har rukket det! Men nå, nå skal jeg virkelig grieie det, jeg skal prøve å blogge hver dag! Det blir bedre får meg, og forhåpentligvis får dere også ;) I dag var jeg i heisen sammens med Hjalmar, Ask, Ingrid og vi traff på Dothe & Eline. Ette heisen spiste jeg pizza, så kom Ask & Hjalma til meg. Det er jo vinte så dere tenker sikkert WTF, men vi hoppet faktisk på trampolina både i går, og i dag!- Uten sko! I morgen skal jeg i heisen, så på fotballtrening, men jeg skal prøve å få til et outfit bilde, om ikke bilder fra dagen! Nok snikksnakk nå! Ha en fin kveld videre!

 

 

//Snakkes!

 

SMASK!
BOYAA!

Vi hadde skidag på skolen i dag også kom solen fram! Guuud, jeg hadde skikkelig "Summer Feeling". Da jeg kom hjem dusjet jeg, spiste middag og tok frem litt klær jeg gleder meg til å bruke med shorts osv.. Senere i kveld skal jeg på jibbetrening, å slappe av med en smoothie! Dette er inspirasjonen fra i dag:

 

Elgtøflene fant jeg på loftet da jeg skulle lete etter sommerskoene mine.. haha, mamma kjøpte de i Amerika da hun bodde der! blablabla..

 

//Hvilken outfit likte du best?

//Nyt dagen videre!
Aloha!

Jeg har en så forferdelig dag... Jeg dør av varme, har hodepine, og føler meg svimmel! Håper jeg blir bedre utover dagen så jeg slipper å gå med smerter. Jeg skal på tegning senere i kveld og selvfølgelig se på paradise hotell (Sesongen fra 2012). Tror jeg mangler 9 episoder ellernoe til jeg har sett allesammen! De blir databilder nok en gang...

 

 

Eskimo tryne.. ikkje bjaaa!

 

//Hva skal du senere i kveld?

//Hva vil du jeg skal ha et innlegg om i morgen?

Smask!
Hola!

I går var jeg & Ingrid i heisen med Julie & Dorthe! Vi sto på ski til kl. 4, og da hadde egentlig jeg og Ingrid fotball..som vi glømte... Ingrid kom til meg etterpå og da bygde vi en stor donge med snø under garasjen, og tok triks ut der! Senere lakkerte vi neglene våres og drakk smoothie. I dag har jeg ike så mye å gjøre, men siden det har ommet så mye snø tar jeg meg en tur ut! 

Bilder:

  

// College genser- Urban (1100 kr.)

//Lue- Boardshop (250 kr.)

//Likte du smoking & mustache neglene?

//Hva synes du om outfiten?

 

Victoria Brunborg
Hallooi!

Jeg hadde det utrolig fint på bursdagen i går, og utrolig fint til Ingrid! Vikoste oss kjempemye allesammen og pratet osv hele kvelden! I dag har vi aket, spist en deilig frokost og sett på tv. Nå har jeg & Ingrid spist pizza hos meg, og skal nyte kvelden videre! Jeg har ikke noe batteri på kameraet mitt (Siden jeg er så dum og ikke lader det..) så blir det bilder tatt for en stund siden!

 

 

//Hva skal du videre i helgen?

//Har du hatt en bra dag?

 

PS: Treningstøyet får du kjøpt på sportsbutikker!
Hei allihopa!

Endelig kan jeg si at skoledagen var helt grei! Vi hadde Jenter I Fokus!- Jenter fra 7 klasse dette er i Oppdal) som møtes på helsestasjonen for å snakke om kosthold- ta sprøye- basseng/ andre aktiviteter! Det høres jo forbanna kjedelig ut, men når du har gode venner fra andre skoler + at det ikke er noe fag, så er jo ikke dette så verst! Senere på kvelden i 6- tiden skal jeg på bursdag til Simen! der treffer jeg Elise, Ingrid, Nora, Rannei & Marta og alle vi skal sove over hos Ingrid etter bursdagen. Gleder meg skikkelig nå! Jeg vet ikke helt hva jeg skal ha på meg på bursdagen, men dette var kanskje noe jeg kunne ha gått i:

 

//Genser- BikBok

//Under- BikBok

//Smykke- BikBok

 

//Ha en fin dag videre dere!

//Spørsmålsrunde videoen blir muligens lastet opp på Vimeo, men skal prøve alt vi kan får å få den inn på YouTube!

//Snakkes!

Aloha! Jeg er en jente på 12 år fra Oppdal. Jeg interesserer meg mye i mote, ellers kommer jeg til å blogge om alt som faller meg inn!

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012


KATEGORIER

· American Nail Art · Blogg · Bursdag · Daily outfit! · Drøy dag · Ferie · Funesdaltur · Header · Hytta · Mat · Outfit 29/01/13 · Produkter · Sminke · sommer · spørsmålsrunde · Trondheim

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits