Nå er det utroolig lenge siden sist! Jeg har vært på leirskole på en plass som heter Drageid. Siden bussen gikk klokka 6 om morningen, sto jeg opp klokka 5.. OFF! (Mandag) også kom jeg hjem i går. (Fredag) Hvis dere vil, kan jeg sikkert skrive mer om hva vi gjorde ogsånn, men siden jeg har blitt syk, så gidder jeg det ikke.. Sorry! Jeg hadde det utrolig gøy, men ulempen var at jeg alltid var så sliten og aldri tørket klærne mine.. Vi var ute fra klokka 10 - 9 på kvelden.. Hver dag..(ofc med matpauser) Så nå er jeg syk pga av at jeg bare hadde bløte klær, også slapper jeg bare av nå som jeg er hjemme.. GODT og være hjemme, jeg var jo bort ganske lenge, og siden bussturen tok 7 timer, så var det ekstra deilig og komme hjem. Nå skal jeg se filmer på NetFlix med mine kjære mor, også grugleder jeg meg til i morgen, for da er det fotball hele dagen, og jeg er jo fortsatt syk.. så.. Hehe ja! (men det blir jo gøy å se fotballgjengen igjen da) Snakkast!

 

Verdens sexyeste bilde av meg.. vet!

Sliten..wiiii

 

//har du vært på Drageid?

//Skal jeg skrive mere om det?

 

victoria brunborg
Morn!

Ja, vet det, det er helt sykt.. Det er altfor store `pauser` mellom bloggingen nå, og det er ikke bra! Men jeg har nesten ikke hatt tid. Det har vært så mye som har skjedd og da har jeg ikke rukket noe med bloggingen! Nok om dette for ofte temaet her.. Jeg hadde utrolig hodepine i går som gjorde at jeg ikke greide å gå på skolen i dag... hehe. Senere dro jeg på BigAir (skikonkurranse)/klubbmesterskap. Hah, det klikket faktisk så for meg at jeg bare hivde meg rundt og tok en Frontflip! Jeg landa den faktisk også, så nå er jeg helt gira! Jeg vant som dagens kuleste i finalen, og fikk en genser fra stormerg og et par sokker. Jeg legger ut bilde fra framlengsen her nå, men hvis du adder meg på FaceBook ligger det forskjellige videoer fra mennesker som filmet meg da jeg gjorde det!

 


Haha, fint speilbilde av meg og Ingrid K i joggedress..


Dette er meg på bigair hoppet.

 

//Hva skal jeg blogge om?

//Hva gjorde du i helgen?

 

Victoria Brunborg
Aloha!

Mammas søte kusine er utdannet makeup artist, og skal være her i Oppdal en stund! I går var jeg så heldig at hun kom å sminket meg. Haha, jeg ble helt satt ut da hun kom med den store sminke kofferten.. den var så stoooor med alt som var av sminke på høyeste kvalitet! Det var utrolig snillt av henne + at jeg ble utrolig fornøyd meg resultatet! Det tok ganske lang tid å bli sminket, derfor la jeg ikke dette innlegget ut i går, men jeg gjør det i dag. Jeg håper dere liker looken, også setter jeg utrolig pris på om du kommenterer..hihi PS: Det er ikke foundation skille, det er hjelm skille fra heisen! Vi lagde ikke helt den samme versjonen fra bilde, det ble for mye for meg som snart bare fyller 13 i år..!
Sorry sistebildet, det ble helt rart under opplastningen.. 

//Synes du jeg burde ha flere makeup bilder?

//Hvilket bilde likte du best?

 

Skjorten er fra H&M, og smykket er fra BikBok

Victoria Brunborg
Aloha!

Jeg har hatt headeren og designet mitt en ganske god stund nå, og det er på tide med noe nytt! Dette vil bli fikset så snart som mulig! Spørsmålsrunde videoen min har ventet i for lang tid nå. Den MÅ jo komme snart, men det har skjedd noe rart under opplastningen når den skal inn på YouTube! Derfor skal vi prøve på nytt, men med en ny video! Haha, dere får bestemme hva jeg skal lage! Jeg kunne tenkt meg fjortissminkevideo eller MÅ GJØRE- video, men dere får bestemme hva dere vil jeg skal gjøre! Noen har lurt på om jeg kan ha Rom Tour video, men dette får som sakt dere bestemme!- Flertallet vinner! Hehe, "fine" bilder i dag å..

 Ja, jeg er sminkefri i dag å..!

Ipad dag yeyy

 

Victoria Brunborg
Helu!

Jeg kom nettop hjem fra trening nå, og skal ta meg et glass smoothie å bare slappe av! Det jeg gjorde tidligere i dag er ikke så spennende, bare spise mat, skole, lekser og tv! Jeg har utrolig vondt i beina og har glemt å tøyet ut etter trening så jeg er helt støl... Haha, lover å ha litt mere ordentlige bilder fremover, men jeg har liksom alltid blogget når jeg er trøtt å sliten så derfor ser jeg ut som en gris! Jeg var forresten i Trondheim med Ingrid på Lørdag og det var UTROLIG morsomt! Rett etter at vi kom hjem hadde vi overnattingsparty hjemme hos meg med to til. Dagen etter var vi på kunstgress (fotball) i over 6 timer, så da var jeg utslitt! Så er det skole igjen i morgen som jeg gleder meg kjempe masse til!! HURRA! nei.. Genseren er fra Weekday og kjøpt i Trondheim. Jeg kjøpte også noen pappegøye ørepropper, men de kan jeg vise dere i morgen! (Dette er er ikke serriøse bilder)

 

Haha se nøye i pannen på det nederste bilde.. Skillet vises mye bedre in real life, men det er uansett stort!

 

 
Yomakkaflo!

Jeg blir snart gal.. Jeg var nettop til tannlegen for å borre ned en midlertidig fylling elns også fikk jeg bedøvelse.. Jeg kjenner ikke tunga mi, tannkjøttet ellernoe på den ene siden av munnen..haha! Jeg bet meg faktisk så hardt at jeg begynte å blø her i sted.. Siden jeg ikke har appetitt eller noe så skal jeg bare sløve med dataen, legge meg også KANSKJE på en joggetur senere. Jeg var ikke på skolen i dag siden jeg var hos legen halv 9, og tannlegen 11, så jeg hadde ikke rukket så mye av skoledagen når begge deler tok en stund! Snakkes godtfolk! Vet jeg er hemma på bildene, hvertfall i større grad en vanelig men det er pga av at jeg ikke føler tunga eller munnen så alt bare blir så rart..faen! Jeg har heller ikke sminka meg i dag også har jeg det trøtteste trynet du noen gang kan fårestille deg (sov kun i 4 timer).. Så da ble det sminkefrie og stygge bilder.. HURRA! nej..//Hva skal du senere i dag?

SMASK!

 

Victoria Brunborg 
Aloha!

Som jeg lovte dere så skulle jeg ha et outfit fra klærne jeg kjøpte meg på lørdag, å det var det jeg tenkte å blogge om i dag!- som jeg gjør! Jeg håper dere liker det! Hvis dere ikke ser alt helt siden noen av bildene ble litt nærme, så kan jeg hvise dere hva det var en annen gang! Nå om 20 min skal jeg på tegning så skal jeg slappe av resten, eller kanskje gå megg en tur! Snakkas!

 

Haha, faktisk litt stolt over at jeg endelig har fått litt brunfarge i fjeset!..

Snakkes

 

Victoria Brunborg

Aloha! Jeg er en jente på 12 år fra Oppdal. Jeg interesserer meg mye i mote, ellers kommer jeg til å blogge om alt som faller meg inn!

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012


KATEGORIER

· American Nail Art · Blogg · Bursdag · Daily outfit! · Drøy dag · Ferie · Funesdaltur · Header · Hytta · Mat · Outfit 29/01/13 · Produkter · Sminke · sommer · spørsmålsrunde · syk · Trondheim

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits