Aloha, GODT NYTTÅR SØTE LESERE! Idag er det selveste nyttårsaften! Tiden går så fort <3 I dag har jeg hvert i heisen med bestejentene mine Dorthe & Ingrid. Jeg har også grublet skikkelig på hva jeg skal ha på meg.. Vi skal feire dagen hos Dorthe sin familie, og det blir kooselig! Her er noen bilder av meg idag, men det er ikke sikkert at jeg skal ha på meg dette når vi skal bort.. Vi får se! Håper dere får en super fering med mye god mat og alt mulig! Åss tållåst! 

Militærjakke- Weekday.  Svart lue- Carlings.  Dongeridskjorte/vest- Carlings.  Hettegenser- Gina Tricot.  Vinter Converse- (vet ikke)

-Godt nyttår!

- Likte dere stilen?

- Victoria

 

 
MOOORN! Idag har jeg & søte Ingrid lakkert neglene! Jeg ble så sykt missfornøyd med neglene nesten hver gang.. Så jeg rakk liksom aldri å bli ferdig før hun ble henta PYTT, PYTT..

Jeg lagde to forskjellige design på neglene, og det siste designet ble jeg litt ufornøyd med! Amerika + Random..

 


åhoiiii...


-Victoria <3

-Gleder du deg til nyttårsaften i morgen?

-Snakkes!

 
Boyaa! Har i det siste året tenkt lenge på å opprette min egen blogg, men har ikke gjort det før nå! Dette er de første bildene på den nye bloggen min!
Skjorte med hette- Carlings. Levis Dongeridskjorte/vest (klypte av armene)- Carlings. Lost&found lue- Carlings

-Victoria
Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Aloha! Jeg er en jente på 12 år fra Oppdal. Jeg interesserer meg mye i mote, ellers kommer jeg til å blogge om alt som faller meg inn!

Legg meg til som venn


ARKIV

· Januar 2013 · Desember 2012


KATEGORIER

· American Nail Art · Blogg · Daily outfit! · Header · spørsmålsrunde

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits