Hei der!

Nå er jeg tilbake fra Hafjell (i Lillehammer) som har vært en superduper fin tur! Jeg dro sammens med Mamma & Ingrid så vi dro altså på en jentetur. Hoppene og railene i parken var skikkelig bra, og jeg tok t.o.m baklengs! Jeg landa på magen, men det gikk helt fint og jeg gleder meg til helgen da jeg skal prøve på nytt for å ikke få skrekken! Første dagen dro vi i 10-11 tiden. Vi kom fram i 2 tiden og da dro vi ned til Lillehammer by for å shoppe. Vi spiste middag på en Italiens restaurant og dro deretter til hafjell for å hente passene og MegaPark genserne vi fikk. Vi bodde på et høyfjellshotell som lå laaaangt unna heisen! Det føltes kanskje ekstra langt og, siden det var oppoverbakker + en smal fjellvei! På lørdag og Søndag dro vi i heisen klokka 9! Vi måtte stå opp klokka halv 8 for å spise frokost på hotellet og stelle oss. Som sagt var det langt fra hotellet til heisen så vi tok med oss skifteklær som vi kunne gå i etter vi hadde stått på ski. Turen var kjempe morsom og jeg håper vi kan dra dit neste år også.  Etter jeg tok baklengsen kom det en mann og ga meg K2 briller, så det ble 2 briller på meg, vi fikk nemlig utdelt briller som var med inkludert.
 

 INNKJØPENE:

//Lue- Urban

//Genser og joggebukse- Bikbok

 

Brillene jeg fikk:

 

//Var du på MegaPark?

//Hva gjorde du i helgen?

//Likte du innkjøpene?

 

Kysskyss

Hei&hoppsann!

Om 1 dag drar jeg til hafjell for å delta på MegaPark! Fyyyy, jeg tror jeg snart dør av hvor mye jeg gleder meg! Men nok om det! Nå pakker jeg, skal snart på teater og bare slapper av til i morgen! Nå som jeg blir borte til søndagskvelden, kommer jeg ikke til å blogge! Skulle gjerne gjort det, men vi står på ski fra klokken 9-4 og det er mange timer! Så er hotellet rundt 2,2 mil unna heisen så derfor kjører vi ikke tilbake, vi tar med oss skifteklær, ser litt i byen og spiser middag på en restaurant! Samme på søndag bare at butikkene ikke er åpne da! Da kommer vi frem ganske sent på kvelden til hotellet igjen, å da er alle så slitne at vi bare må hoppe i seng og vente på neste dag! Jeg lover dere at jeg skal ta mange fine bilder fra turen som jeg kommer til å legge ut her på bloggen! Dette var det lille jeg tok i dag: 

Da snakkes vi på Mandag!

 

Victoria Brunborg
Mornings!

Jeg har ikke så mye mer å blogge om i akuratt dag, så jeg tenkte å vise dere hvordan jeg lager salaten jeg nettopp spiste!

Det du trenger er:

Cherrytomater.

Pasta penne/fusilli/sløyfepasta.

En hel grillet kylling.

Salatblad.

Agurk.

 

Først koker du opp pastaen i ca. 8- 10 min. Når pastaen er ferdig kokt, tømmer du ut vannet og avkjøler den så den blir kald. (Kok gjerne opp med salt, da går det fortere)

 

 

I mens pastaen avkjøler seg, renser man kyllingen.

 

 

Selvfølgelig kan man bake brød selv, men dette italienske/franske brødet her er ferskt og nybakt fra Coop så jeg valgte heller det. Skjær opp brødet i tykke skiver og putt det i ristern for å få det varmt og ekstra sprøtt. 

 

 

Kutt deretter opp friske grønnsaker som salatblad, cherrytomater, agurk osv etter eget ønske. Putt kyllingen, og grønnsakerne i en salatbolle.

 Kjenn etter om pastaen er kald. Er den det, putter du alt sammen i salatbollen og blander til. Om du ønsker det kan du også ha litt olivenolje over for enda mere smak.

Dryss over litt oregano og smak til med salt og pepper. Sånn blir resultatet:

 

Wållaaah, håper det smaker!

 

//Har du lyst til å prøve salaten?

//Hva skal du senere i kveld?

//Så det ikke godt ut?!

 

Victoria Brunborg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Aloha! Jeg er en jente på 12 år fra Oppdal. Jeg interesserer meg mye i mote, ellers kommer jeg til å blogge om alt som faller meg inn!

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012


KATEGORIER

· American Nail Art · Blogg · Bursdag · Daily outfit! · Drøy dag · Funesdaltur · Header · Hytta · Mat · Outfit 29/01/13 · Produkter · sommer · spørsmålsrunde · summer · Trondheim

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits