Aloha!

Mammas søte kusine er utdannet makeup artist, og skal være her i Oppdal en stund! I går var jeg så heldig at hun kom å sminket meg. Haha, jeg ble helt satt ut da hun kom med den store sminke kofferten.. den var så stoooor med alt som var av sminke på høyeste kvalitet! Det var utrolig snillt av henne + at jeg ble utrolig fornøyd meg resultatet! Det tok ganske lang tid å bli sminket, derfor la jeg ikke dette innlegget ut i går, men jeg gjør det i dag. Jeg håper dere liker looken, også setter jeg utrolig pris på om du kommenterer..hihi PS: Det er ikke foundation skille, det er hjelm skille fra heisen! Vi lagde ikke helt den samme versjonen fra bilde, det ble for mye for meg som snart bare fyller 13 i år..!
Sorry sistebildet, det ble helt rart under opplastningen.. 

//Synes du jeg burde ha flere makeup bilder?

//Hvilket bilde likte du best?

 

Skjorten er fra H&M, og smykket er fra BikBok

Victoria Brunborg
Aloha!

Jeg har hatt utrolige kjedelige innlegg i det siste og har blogget om det samme.. Dette er kanskje ikke det morsomste å lese om heller, men for å ha en liten forandring tenkte jeg å vise dere hva jeg har i sminkemappa mi! Haha, alt består nesten bare av produkter fra Lancome... :

 

Sminke mappe (Hva alt er i) fra Chloè

 

Øyneskygge fra Guerlain. 

 

Mascara fra Lancome. Tips: Bruk den minste først, deretter ta på en av de store. Da får du lange og fyldige vipper. Ikke ta på for mange lag, det kan

hende det klumper seg da!

Vannfast mascara fra MAYBELLINE. Bruk den gjerne hvis du skal i heisen, så renner det ikke hvis du blir bløt ;)

 

Concealer.

 

ArtLiner fra Lancome.

 

Parfymeprøve fra Bruno Banani Dangerous Woman, og FROFESSIONNEL pensel fra sephora.

 

Sminkefjerner fra Lancome. BI-FACIL i blå.

 

//Hva likte du best fra mappen?

//Hva har du i din sminkemappe?

 

Victoria Brunborg

 

 

 

 

Aloha! Jeg er en jente på 12 år fra Oppdal. Jeg interesserer meg mye i mote, ellers kommer jeg til å blogge om alt som faller meg inn!

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012


KATEGORIER

· American Nail Art · Blogg · Bursdag · Daily outfit! · Drøy dag · Ferie · Funesdaltur · Header · Hytta · Mat · Outfit 29/01/13 · Produkter · Sminke · sommer · spørsmålsrunde · Trondheim

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits