Boyaa!

Åhh, som jeg gleder meg, har rett og slett ikke ord! Om 3 dager drar jeg til Hafjell. Jeg & min nydelige vennine Ingrid skal på MegaPark sammens fra Fredag til Søndag! Vi shopper på Fredagen, og står på ski fra Lørdag til Søndag. Gleder meg så mye at jeg til og med har begynt å pakke! Jeg har ikke så mye å gjøre i dag, utenom at jeg skal på tegning klokka 7, har igjen litt lekser og skal bare slappe av.  Her er huskelisten min, daffebilde av meg og meg i ski klærne mine.

 

 

//Hva skal du i dag?

//Skal du på MegaPark?

Bildet nederst er ikke tatt i dag, men for en stund siden nå! Jeg hadde ikke noen bilder fra nå (med ski utstyret på) så det ble dette som ble tatt rett etter jeg skada meg..

 

Victoria Brunborg
BOYAA!

Vi hadde skidag på skolen i dag også kom solen fram! Guuud, jeg hadde skikkelig "Summer Feeling". Da jeg kom hjem dusjet jeg, spiste middag og tok frem litt klær jeg gleder meg til å bruke med shorts osv.. Senere i kveld skal jeg på jibbetrening, å slappe av med en smoothie! Dette er inspirasjonen fra i dag:

 

Elgtøflene fant jeg på loftet da jeg skulle lete etter sommerskoene mine.. haha, mamma kjøpte de i Amerika da hun bodde der! blablabla..

 

//Hvilken outfit likte du best?

//Nyt dagen videre!

Aloha! Jeg er en jente på 12 år fra Oppdal. Jeg interesserer meg mye i mote, ellers kommer jeg til å blogge om alt som faller meg inn!

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012


KATEGORIER

· American Nail Art · Blogg · Bursdag · Daily outfit! · Drøy dag · Funesdaltur · Header · Hytta · Outfit 29/01/13 · Produkter · sommer · spørsmålsrunde · summer · Trondheim

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits