Helu der!

Da setter jeg i gang med en 30 days challenge. Siden jeg ikke har så geniale ting å blogge om, blir det det! Nu kjør vi! Bare skriv hva dere vil at jeg skal gjøre de neste 30 dagene i kommentarfeltet. Den begynner på tirsdag, for i dag, til i morgen er jeg i Lillehammer med mamma, så jeg rekker det ikke da! Nå setter jeg bare i gang med å finne ut hva jeg skal gå med i morgen, spise mat, også dra med toget klokka 6. Ps: Jeg har fikset minnekort til kameraet, så jeg kommer til å ta det med! Jeg tenkte faktisk på noe nå.. Siden spørsmålsrundevideoen er så forsinket, selv om den er ferdig, så skal jeg lage en Get Ready With me- Outfit and Makeup- eller nå hva det heter.. Høres det bra ut?? 

 Boyaa!

Jeg vet, jeg vet, det er alt for store pauser mellom blogginga. Men jeg har liksom aldri hatt tid, og når jeg endelig er fri, så er jeg så sliten at jeg ikke gidder og blogge.. Ikke bare av lite blogglyst, så er speilrefleks kameraet mitt i ustand nå.. Hehe, jeg greide å knekke minnekortet.. Men jeg skal kjøpe et nyttnår jeg får mulighet, så det blir bedre kvalitet på bildene. Pluss at det blir mere blogging. På Søndag skal jeg til lillehammer med Mamma. Jeg gleer meg skikkelig! Hvis jeg får fikset et nytt minnekort til Søndag tenkte jeg å ta noen bilder fra turen. Kuuuselig

 


mormoooor
Nå er det utroolig lenge siden sist! Jeg har vært på leirskole på en plass som heter Drageid. Siden bussen gikk klokka 6 om morningen, sto jeg opp klokka 5.. OFF! (Mandag) også kom jeg hjem i går. (Fredag) Hvis dere vil, kan jeg sikkert skrive mer om hva vi gjorde ogsånn, men siden jeg har blitt syk, så gidder jeg det ikke.. Sorry! Jeg hadde det utrolig gøy, men ulempen var at jeg alltid var så sliten og aldri tørket klærne mine.. Vi var ute fra klokka 10 - 9 på kvelden.. Hver dag..(ofc med matpauser) Så nå er jeg syk pga av at jeg bare hadde bløte klær, også slapper jeg bare av nå som jeg er hjemme.. GODT og være hjemme, jeg var jo bort ganske lenge, og siden bussturen tok 7 timer, så var det ekstra deilig og komme hjem. Nå skal jeg se filmer på NetFlix med mine kjære mor, også grugleder jeg meg til i morgen, for da er det fotball hele dagen, og jeg er jo fortsatt syk.. så.. Hehe ja! (men det blir jo gøy å se fotballgjengen igjen da) Snakkast!

 

Verdens sexyeste bilde av meg.. vet!

Sliten..wiiii

 

//har du vært på Drageid?

//Skal jeg skrive mere om det?

 

victoria brunborg

Aloha! Jeg er en jente på 12 år fra Oppdal. Jeg interesserer meg mye i mote, ellers kommer jeg til å blogge om alt som faller meg inn!

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012


KATEGORIER

· American Nail Art · Blogg · Bursdag · Daily outfit! · Drøy dag · Ferie · Funesdaltur · Header · Hytta · Mat · Outfit 29/01/13 · Produkter · Sminke · sommer · spørsmålsrunde · syk · Trondheim

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits