Aloha!

Mye av den tapte blogginga de siste dagene har vært siden mye har skjedd! I går var jeg til Trondheim på shopping med familien! Vi fikk  penger av mormor til og kjøpe oss noe fint, så jeg fant et par ting jeg likte veldig godt! De andre dagene har jeg stått på ski og har vært utrolig sliten når jeg kom hjem, pluss at jeg også ha vært litt med venner osv! Jeg kommer til og ha et lite outfit med klærne jeg kjøpte meg senere! KANSKJE i morgen- hihi. På Onsdag sminket jeg og Ingrid hverandre.. I blinde!

Bilder fra det siste:

 

Skjerà gutteeer?

 

Innkjøpene fra Trondheim:

 

//Vinrød skjorte med hette- Urban

//Denim skjorte- H&M

//Genser- Weekday

//Lue- Urban

//MAC leppestift- Kicks. -I fargen Brave

Likte du innkjøpene?

 

Victoria Brunborg

   

 

Mornings!

Som sagt har jeg vært til Trondheim og ligget over der en natt! Jeg har hatt det kjempe koselig, og det håper jeg hun også har hatt! I Trondheim har de åpnet en ny Carlings butikk, så selvfølgelig dro vi innom den! Den er kjempestor, å dame/jente utvalget er dobbelt så stort som det har vært!- anbefales på det sterkeste! Jeg kjøpte meg en genser og en vannfast mascara som jeg skal bruke i heisen! Haha, kanskje litt lurt ettersom hvor mye jeg maser på folk om jeg er svart rundt øynene osv... Turen har vært superduper og det kunne ikke blitt bedre!  Håper dere følger med bloggen fremover siden jeg har tenkt å ha en gjøre video, 10 ting jeg hater og en rom video! Men først skal jeg bli ferdig med spørsmålsrunde videoen. Den er ferdig, men det skjedde noe rart med opplastingen... Det blir fikset og den kommer kanskje i uka som kommer! 

Bildene fra Trondheim:

 


//Likte du genseren?

//Hva gjorde du i dag?

Takk for en fin tur Ingrid!

 

Victoria Brunborg

 

 

 

 
Aloha!

Dagen i dag har mest bestått av å stå på ski og pakke. Det har seg sånn at min utrolig nydelige venn Ingrid og hennes pappa skal til Trondheim å ligge over, å det har jeg blitt invitert til å bli med på! Jeg hadde selvfølgelig lyst til å bli med så jeg pakker nå. Jeg skal huske på å ha med batteriet til kameraet denne gangen så det blir litt bilder fra turen. Dagens outfit:

 

 

//Grønn skjorte- ?- Ingen merkelapp

//Genser- Weekday

//Lue- Carlings

Ha en fin dag videre og kos dere masse!

 

Victoria Brunborg
Halo!

I går var jeg til Trondheim! Ingrid var dessverre ikke med, men det skal vi ta igjen! Jeg tok selvfølgelig med meg kameraet mitt. Men så.... Var ikke batteriet inni så det gikk ikke an ta noen bilder! Jeg hadde forbredt meg på alt dagen før, også selvfølgelig ladet kameraet. Vi hadde veldig dårlig tid på oss, så jeg glømte igjen batteriet... Mamma var på møte i Trondheim, og da betalte ikke vi bensiden osv. - Vi kjørte gratis bedre sagt. Jeg er veldig fornøyd med innkjøpene og gleder meg til å bruke de. Jeg møtte også på Marta, Nora & Elise i Trondheim, så vi gikk litt rundt sammens. Jeg rakk ikke å blogge i går, siden vi kom hjem rundt 11 tiden og jeg tenkte at jeg heller skulle spare det til i dag.

 

 

Grønne Converse- Urban

Shorts- BikBok

Hettegenser- BikBok

Genser- Weekday

 

Nyt vinterferien masse videre fininger!
Moooorn!

Dagen har vært helt super! Sondre og jeg har hoppet i snøen, laget smoothie osv.. Mormor drar til Bergen i morgen, så snart blir vi invitert ned på kveldsmat. Ha en super dag videre søtinger! Tusentakk for at dere leser bloggen min, det betyr skikkelig mye!

 


Dette var alle bildene jeg fikk lurt til meg! HIHI
Aloha!

I går hadde vi ikke internett! Jeg tok et par outfit bilder jeg skulle legge ut men siden internettet ikke var i stand gikk det ikke... I dag funker det som fjell og gleden er på 100! Senere i dag får jeg besøk av den tøffe vennen min Sondre!- Verdens kuleste latter! Jeg kommer til å legge ut et par bilder av han senere i dag så dere får bare vente å se!

Gårsdagens outfit:Dagens outfit:

 
//Dongeridskjorte/vest- Levis fra Carlings

//Rød+ Grå genser- Weekday

//Lue- Volcom fra Boardshop


//Blå genser- Carlings

//Rød skjorte/vest- Carlings


//Likte dere outfitene?

//Hater dere når det ikke er noen internett tilgang?


Morn!

I dag våknet jeg altfoooor sent! Jeg hadde egentlig en avtale om å treffe Ingrid i heisen rundt kl 12, men jeg sto jo opp en god stund etter det.... Etter heisen dro jeg på fotballtrening. Så spiste vi middag... Det var da jeg fant ut at jeg burde rydde rommet! Det er ikke så altfor ofte jeg gjør det, men siden jeg ikke hadde noe annet å gjøre så hvorfor ikke? Sånn ble resultatet:

Beklager for at det siste bildet av meg ser så forferdelig ut! Jeg føler meg ikke helt på 100 i dag derfor ser jeg ut som en fiskebolle!

 


fiskebollen i seg selv jo...

Hvordan har din dag vært?

Likte du rommet?

Er du sliten å føler deg helt forferdelig noen ganger?

 

 

 
Halloi!

Dessverre var ikke Ingrid med til Trondheim.. Men det skal vi få tatt igjen senere en gang! Kl. 07:25 sprang jeg & Hjalmar til bussplassen for å rekke bussen som gikk til Trondheim. Begge var sykt trøtte så vi sovna vell begge 2! Vi kom frem rundt kl. 10:00 og gikk rett innpå Trondheim torg. De første timene gikk egentlig ganske fort siden plutselig var klokka 12 å da stormet det inn med folk overalt.... Vi spiste middag på Jordbærpikene, å det var kjempegodt! Etter maten begynte morroa! Folk fra Urban osv. ville ta bilde av meg å hjalmar så nå ligger vi på instagram på et par profiler derifra... haha! Her er de bildene vi rakk å ta:

 


Noen randome folk som ville ta bilde med oss...


Folka fra Urban å ;)


//Genser rød+ grå-  Weekday

//Genser blå-  Carlings

//Lue-  Boardshop

//Tattovering-  Gina Tricot

En av de morsomste Trondheimsturene jeg har vært med på- Men vi manglet Ingrid!...

Snakkes godtfolk!

Aloha! Jeg er en jente på 12 år fra Oppdal. Jeg interesserer meg mye i mote, ellers kommer jeg til å blogge om alt som faller meg inn!

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012


KATEGORIER

· American Nail Art · Blogg · Bursdag · Daily outfit! · Drøy dag · Ferie · Funesdaltur · Header · Hytta · Mat · Outfit 29/01/13 · Produkter · Sminke · sommer · spørsmålsrunde · Trondheim

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits